Veštačka živa ograda

Veštačka živa ograda (EKO ograda) – glavne odlike

Veštačka živa ograda predstavlja novi proizvod na našem tržištu. U pitanju je neprovidna ograda od veštačke trave koja sprečava neželjene poglede ka Vašem dvorištu ili nekom drugom ograđenom prostoru.
Veštačka trava za ogradu u osnovi ima pocinkovanu pletenu žicu promera okca 4×4 cm, a sama žica presvučena je PVC trakama koje daju izgled veštačke žive ograde. Postavlja se ili preko neke već postojeće podloge (neke ograde koja je ispod i koja se želi prekriti) ili klasičnim putem kao pletena žica, dakle postavljaju se stubovi, zatezna žica, pa onda veštačka živa ograda preko toga.
Efekat koji se postiže isti je kao platno za ogradu, dakle neprovidna ograda koja potpuno obuzima Vaš dom zelenilom i skriva od pogleda.

Gde nabaviti EKO ogradu?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu i ugradnju na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji – visina, debljina, boje

Standardna boja veštačke žive ograde je zelena, ali postoji mogućnost izrade veštačke žive ograde u antracit sivoj boji.
Visina veštačke žive ograde može biti 1m, 1,2m, 1,5m, 1,75m ili 2,0m.
U osnovi veštačke žive ograde je pocinkovana pletena žica promera okca 40x40mm, duplo petena, debljine žice fi=3mm. Žica je presvučena plastičnim tračicama koje daju efekat veštačke žive ograde.
Sve detalje možete pronaći u tehničkoj dokumentaciji.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom veštačke žive ograde. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo Vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Veštačku živu ogradu možete kupiti i direktno u našem glavnom objektu u Rumi, ulica Glavna BB, ili u radnji „Svet Žice“ u Zrenjaninu.

Veštačka živa ograda izaziva efekat koji je isti kao platno za ogradu, dakle neprovidna ograda koja potpuno obuzima Vaš dom zelenilom i skriva od pogleda.

Veštačka živa ograda cena

Cena veštačke žive ograde (EKO ograde) iznosi od 1190 dinara po metru kvadratnom.
Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.
Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani veštačka živa ograda – EKO ograda cena.

Galerija

Pošaljite nam upit

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.