Veštačka živa ograda

Veštačka živa ograda – glavne odlike

Veštačka živa ograda predstavlja novi proizvod na našem tržištu. U pitanju je neprovidna ograda od veštačke trave koja sprečava neželjene poglede ka Vašem dvorištu ili nekom drugom ograđenom prostoru.

Ograda od veštačke trave je pravi izbor svačiji dom, jer pored zaštite privatnosti i upiranja pogleda prolaznika imate i fino ograđeno dvorište, vrlo lepog izgleda, koje nije potrebno održavati, a pritom je i veoma izdržljivo.

Veštačka trava za ogradu u osnovi ima pocinkovanu pletenu žicu promera okca 4×4 cm, a sama žica presvučena je PVC trakama koje daju izgled veštačke žive ograde. Postavlja se ili preko neke već postojeće podloge (neke ograde koja je ispod i koja se želi prekriti) ili klasičnim putem kao pletena žica, dakle postavljaju se stubovi, zatezna žica, pa onda veštačka živa ograda preko toga.
Efekat koji se postiže isti je kao platno za ogradu, dakle neprovidna ograda koja potpuno obuzima Vaš dom zelenilom i skriva od pogleda.

Veštačka živa ograda – kako je nabaviti?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši BESPLATNU DOSTAVU na teritoriji cele zemlje po dogovoru i to bez obzira na poručenu količinu. Veliki lager, brza i efikasna isporuka u roku od 5 radnih dana zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama. Ukoliko vam naša veštačka živa ograda nije iz bilo kog razloga po volji, garantujemo vam i povrat novca u roku od 7 dana bez ikakvog objašnjavanja.

Veštačke živa ograda – tehnički detalji (visina, debljina, boje)

Standardna boja veštačke žive ograde je zelena, ali postoji mogućnost izrade veštačke žive ograde u antracit sivoj boji.
Visina veštačke žive ograde može biti 0,5 metara, 0,8m, 1m, 1,2m, 1,5m, 1,75m ili 2,0m.
U osnovi veštačke žive ograde je pocinkovana pletena žica promera okca 40x40mm, duplo petena, debljine žice fi=3mm. Žica je presvučena plastičnim tračicama koje daju efekat veštačke žive ograde.
Sve detalje možete pronaći u tehničkoj dokumentaciji.

Koje su glavne prednosti veštačkih živih ograda?

 • Dugotrajna i izdržljiva
 • Pružaju osećaj privatnosti i sigurnosti
 • Nema potrebe za dodatnim održavanjem
 • Otporne na UV zrake i ostale vremenske prilike
 • Odličan odnos cene i kvaliteta
 • Izuzetno lako se montiraju
 • Besplatna dostava na teritoriji čitave Srbije

Šta sve ovo što smo vam nabrojali gore znači? Odgovor je malo složen, ali u principu jednostavan – naše veštačke žive ograde, ili zelene ograde kako neki vole da ih zovu, pružiće vam za uložena sredstva dugoročno i stabilno rešenje za ograđivanje vašeg poseda, koje će i nakon dugog niza godina izgledati kao da ste je montirali juče. Bacite pogled po vašem kraju, ili komšiluku, shvatiće da sve veći broj domaćinstava postavlja ogradu od veštačke trave oko sopstvenog poseda.

Gde veštačka živa ograda može da se postavi?

Veštačka živa ograda pogodna je za postavljanje na skoro sve vrste objekata zbog svoje elegancije i svedenosti, izdržljivosti i osećaja privatnosti koju pruža. Vlasnici poslovnih, ali i privatnih objekata veoma je često koriste i kupuju od nas, a zelene neprovidne ograde od veštačke trave videćete na sledećim vrstama objekata:

 • Kuće i domovi
 • Vrtovi i bašte
 • Stambene zgrade
 • Parkinzi
 • Sportski tereni
 • Ugostiteljski objekti
 • Industrijski objekti
 • Skladišta i stovarišta
 • Igrališta

Veleprodaja veštačkih živih ograda

Bavimo se veleprodajom veštačke žive ograde. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, koja je gratis, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo Vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Veštačku živu ogradu možete kupiti i direktno u našem glavnom objektu u Rumi, ulica Glavna BB, ili u radnji „Svet Žice“ u Zrenjaninu.

Veštačka živa ograda izaziva efekat koji je isti kao platno za ogradu, dakle neprovidna ograda koja potpuno obuzima Vaš dom zelenilom i skriva od pogleda.

Veštačka živa ograda cena

Cena veštačke žive ograde (EKO ograde) iznosi od 990 dinara po metru kvadratnom.
Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om.
Na veće količine odobravamo dodatni rabat. Na bilo koju poručenu količinu ide i sasvim besplatna dostava na vašu adresu.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani veštačka živa ograda – EKO ograda cena.

Veštačka živa ograda – Dostava

Gde god da se nalazite na teritoriji Republike Srbije, Feroplet vam garantuje besplatnu dostavu u najkraćem mogućem roku i to bez obzira na količinu koju poručite! Dakle, vaše je samo da nam kažete specifikacije u vidu visine, širine, boje i da li vam je neophodna možda i bodljikava žica na vrhu ograde, a mi ćemo robu momentalno spakovati u naša dostavna vozila i dostaviti je brzo i besplatno na bilo koju adresu na teritoriji Republike Srbije!

Veštačka živa ograda veštačko zelenilo

Garancije i povrat novca za veštačke žive ograde

Ne samo što vršimo besplatnu dostavu ograda na teritoriji Srbije, već vam i garantujemo povrat novca u roku od 7 dana ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni kvalitetom robe! Nema nikakvog objašnjavanja ili pravdanja, ako niste zadovoljni mi ćemo vam vratiti novac, a robu ćemo pokupiti nazad od vas! Ogroman broj naših kupaca i klijenata bili su prezadovoljni kvalitetom naših veštačkih živih ograda, pa smo uvereni da ćete i vi postati još jedna u nizu zadovoljnih mušterija!

Kontaktirajte nas što pre na broj 022/454-707

Često postavljana pitanja (FAQ)

Od čega su napravljene veštačke žive ograde?

Veštačke žive ograde su napravljene od pocinkovane pletene žice u svojoj osnovi sa promerom okca 40x40mm, duplo je pletena, a debljina same žice u osnovi iznosi 3mm. Žica je zatim presvučena plastičnim zelenim tračicama, koje daju efekat trave, a premazane su i zaštitnim slojem protiv UV zračenja.

Za koje vrste objekata se koriste veštačke žive ograde?

Ove vrste ograda se koriste i za ograđivanje privatnih domova, ali i za poslovne objekte. Možemo reći da ih više uzimaju ljudi koji ograđuju svoje privatne posede, ali neretko ćete ih videti i oko industrijskih objekata, stovarišta, parkinga, hala…

Veštačka živa ograda i stubovi za dvorište

Koje vrste dimenzija veštačkih ograda imate u ponudi?

U ponudi se nalaze ograde visine od 0,5m, 0,8 metara, 1 metra, zatim 1,2m, 1,5m, 1,75 i 2 metra.

Kako se postavlja veštačka živa ograda?

Ograde od veštačke trave postavljaju se veoma lako i postupak nalikuje postavljanju obične pletene žice. Najpre se postavljaju stubovi, zatim zatezna žica i na samom kraju veštačka živa ograda u pravilnim razmacima među stubovima.

Koje boje veštačkih živih ograda nudite?

Standardna u ponudi je svakako zelena boja, koja je čest izbor naših klijenata, ali postoji mogućnost izrade i dostave ograda u antracit sivoj boji.

Da li vršite dostavu veštačkih živih ograda?

Vršimo dostavu veštačkih živih ograda na vašu adresu i to POTPUNO BESPLATNO bez obzira gde se nalazite na teritoriji Republike Srbije i bez obzira na poručenu količinu robe!

Da li je moguć povrat novca u slučaju nezadovoljstva klijenata?

Povrat novca garantujemo u roku od 7 dana od dana isporuke na vašu adresu, bez ikakve potrebe za vašim objašnjavanjem, ili pravdanjem.

Zašto se kupci često odlučuju na kupovinu veštačkih živih ograda?

Naši kupci se odlučuju na kupovinu ove vrste ograda zbog jednostavnosti postavljanja, lakog održavanja, lepog izgleda, dekorativne funkcije, sprečavanja neželjenih pogleda, stabilnosti, ali i bezbednosti.

Da li je moguće robu pogledati lično?

Robu je moguće videti u nekom od naših prodajnih objekata u Rumi, ulica Glavna BB, ili u Zrenjaninu, ulica majora Gavrilovića 38.

Galerija

Pošaljite nam upit

  Ostavite komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

  AKCIJA - GRATIS dostava cela Srbija
  Za veštačku živu ogradu i pletenu žicu
  Bez obzira na količinu!

  X