Svetlo vučena žica

SVETLO VUČENA ŽICA

Svetlo vučena žica obuhvata široku primenu kod raznih projekata u građevini, poljoprivredi i industriji. Naši kupci uglavnom dolaze iz građevinarstva, metaloprerađivačke industrije, poljoprivrede, industrije nameštaja, mašinogradnje i sl.
Ova žica se koristi za proizvodnju armaturnih mreža, eksera, meke žarene žice, pletiva i drugih žičanih proizvoda. S time možemo da se pohvalimo da naše svetlo vučene žice krase mnogobrojne domove, sportske terene, voćnjake, plantaže, industrijske objekte i razne fabrike.
Kada god specifikacije proizvoda zahtevaju optimalnu snagu, toleranciju i fleksibilnost, stabilnost oblika i maksimalnu rezistenciju na koroziju, naša hladno vučena žica je savršeno rešenje za sve vaše potrebe.
Od svetlo vučene žice se proizvodi šulc mreže, grif pletivo, panelne ograde, ekseri kao i neki delovi koji se koriste u industriji igračaka. Svetlovučena žica predstavlja pravo rešenje kao žica za eksere i druge proizvode.

Gde nabaviti svetlo vučenu žicu?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Svetlovučena žica (hladno valjana žica) proizvodi se u debljinama (prečnik žice) od fi=1,7mm pa sve do fi=6,0mm, u zavisnosti od Vaših potreba i zahteva. Svetlovučena žica proizvodi se u skladu sa standardima kvaliteta, a više detalja možete pronaći u tehničkoj dokumentaciji.

Pogledajte OVDE proces izrade svetlo vučene žice u fabrici Feropleta.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom svetlo vučene žice. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Svetlo vučena žica se koristi u proizvodnji armaturnih mreža, eksera, meke žarene žice, pletiva i ostalih proizvoda. Naše žice krase brojne domove, sportske terene, voćnjake, plantaže i industrijske objekte.

Cenovnik

Cena svetlovučene žice varira u skladu sa kretanjima na tržištu gvođžđa jer je u pitanju rinfuzni proizvod. Osnovna maloprodajna cena svetlovučene žice iznosi 210 din/kg, ali svakako nas kontaktirajte za sve upite jer posebno formiramo cenu svaki put spram količine i potreba kupca.

Kompletan cenovnik pogledajte na strani svetlo vučena žica cena.

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X