Stubovi za vinograd

Stubovi za vinograd – karakteristike

Metalni vinogradarski stubovi, izrađeni od U – profila sa ojačanjima, predstavljaju vrhunski izbor prilikom postavljanja špalira u voćnjacma i vinogradima, kao i dobar i povoljan izbor za privremene i demontažne ograde. Lake konstrukcije, sa brojnim nastavcima na oba kraja stuba kako bi se pričvrstila žica, vinogradarski stubovi svoju popularnost duguju jednostavnom rukovanju i montiranju, kao i direktnom pobijanju u zemlju, bez potrebe da se betoniraju.

Gde nabaviti stubove za vinograd?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu i ugradnju na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Vinogradarski stubovi profilisani su u oblik latiničnog slova “U” iz toplo cinkovanog lima, nanosa cinka 100-120µm. Debljina stuba iznosi 1,5mm, dok je dužina svakog stuba L=2400mm. Masa jednog stuba iznosi 3,5kg. Stub je napravljen sa spoljašnjim zakačkama za kačenje žice na razmaku od 100mm. Više detalja možete naći u tehničkom listu proizvoda.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom pletene žice. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Najkvalitetnije stubove za vinograd možete nabaviti u našem glavnom prodajnom objektu u Rumi, ali i u radnji u Zrenjaninu

Montaža stubova za vinograd

Vinogradarski stub izuzetno jednostavno se montira, bez potrebe za bilo kakvim bušenjem rupa. Stub se mehaničkim putem nabija u zemlju. Prostim jezikom rečeno stub se nakucava macolom ili nekim drugim masivnim predmetom koji bi mogao imati slično dejstvo. Potrebno je stub postaviti u vertikalni položaj na odgovarajuće mesto i sa gornje strane mehaničkim putem ga zakucati u zemlju. Oblik stuba namenjen je glatkom prolasku kroz zemlju i stabilnosti tako ukucanog stuba, a ukrućenost i dodatna ojačanja sprečavaju uvijanje stuba. Kao što vidite, montaža je veoma jednostavna i možete je izvesti sami, uz pomoć relativno lako dostupnog alata.

Metalni vinogradarski stubovi su najbolji izbor prilikom postavljanja špalira u voćnjacima i vinogradima, kao i najbolji izbor izbor za privremene i demontažne ograde

Cenovnik

Cena toplocinkovanog vinogradarskog stuba iznosi 1300 din/kom.
Navedena cena je maloprodajna cena sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na sledećoj strani.

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X