Pletena žica

Žičane ograde – Najjeftinija i najbezbednija ograda za plac, vinograd ili voćnjak

Pletena žica za ograđivanje spada u najsigurnija i najpraktičnija rešenja za ograđivanje vaših poseda, a dodatni plus je vrlo laka i jednostavna montaža na bilo kojoj vrsti terena.

Žičane ograde za dvorišta prvi su izbor onih koji žele da sigurno i brzo ograde svoje imanje, ili dvorište od komšija i ostalih prolaznika.

One ne plene svojom lepotom, ali su ovakve ograde za dvorište vrlo jake i dugotrajne, bez bojazni od pojave korozije.

Evo i šta ćete sve moći da pročitate u ovom blogu o ogradama i pletenoj žici:

  1. Ograde za dvorišta – zbog čega odabrati pletenu žicu?
  2. Najjeftinija ograda za plac, dvorište, ili baštu
  3. Postavljanje ograde – proces i montaža
  4. Ograđivanje voćnjaka

Zbog čega odabrati pletenu žicu?

U našoj ponudi imamo pocinkovanu i plastificiranu pletenu žicu zelene, ili bilo koje druge boje koju kupac poželi.

Što se dimenzija tiče, tu se u standardnoj ponudi nalaze pletiva visine od 1 metra, 1,2m, 1,5m i 2 metra, dok radimo i specijalne visine od 1000 do 5000 centimetara.

Naša pletena žica je vrlo pogodna ne samo za ograđivanje industrijskih objekata, plantaža, voćnjaka i ostalih površina, već je zahvalna i kao osiguranje oko manjih kućnih objekata.

Ograde za dvorišta od naše pletene žice vrlo su izdržljive i otporne na sve udarce i vremenske prilike, a sa plastificiranom pletenom žicom dobijate i garanciju na zaštitu od rđe.

Baš iz ovog razloga ograde od pletene žice možete videti skoro svuda i oko svih tipova objekata – od kuće sa malom okućnicom, do velikih industrijskih postrojenja sa ogromnim halama i stovarištima.

Postavljanje se lako i brzo odradi, a vi ste sigurni da će pletena žica stajati na svom mestu za stalno!

Sve cene pletene žice su dostupne na našem cenovniku, a za dodatne savete i pitanja vam stojimo na raspolaganju.

Najjeftinija ograda za plac, baštu, ili vinograd

Sigurnost vašeg doma i lepota vašeg dvorišta nemaju cenu, ali kad već pričamo o tome, cena žice za ogradu vrlo je pristupačna i ne predstavlja bauk.

Ukoliko posedujete plac koji morate što pre da ogradite i sprečite nepozvane osobe, pa čak i životinje od ulaska na vaš posed, onda je pletena žica najbolji i najpristupačniji izbor za vas!

Čitava kalkulacija zavisi najpre od vaših potreba i metara žice koje ćete utrošiti u ograđivanje, ali startna cifra od 180 dinara za žicu po kvadratnom metru trebalo bi da vam pruži jak razlog da se odlučite baš za naše pletivo.

Inače, raspon cena se kreće baš od 160 sve do 430 dinara po kvadratnom metru, u zavisnosti od toga koliko žice vam je potrebno, koje dimenzije i vrste.

Cena ograde za dvorište može biti vrlo povoljna u krajnjem zbiru, jer na veće količine dajemo i dodatni rabat.

Pletena pocinkovana žica za dvorište
Pletena žica za ogradu postavljena i nameštena

Ono što je važno napomenuti jeste da svaki kupac može da bira boju plastificirane pletene žice, visinu, promer okca i ostale dimenzije spram sopstvenih potreba.

Sve što vi kažete i zamislite mi možemo da ostvarimo u najkraćem roku!

Inače, kompanija Feroplet vrši i dostavu pletene žice na čitavoj teritoriji Republike Srbije, kao i montažu u vrlo kratkom i razumnom roku.

Postavljanje ograde – proces i montaža

Čitav proces postavljanja žičane ograde oko vašeg objekta nije komplikovan i možete ga obaviti i sami.

Montiranje ograda kreće sa betoniranjem metalnih, ili betonskih stubova u zemlju, zatim se na njih nakači pletena žica, pa se potom zateznom žicom u tri reda (na vrhu, sredini i dnu) obezbeđuje stabilnost i izdržljivost žičane ograde za dvorište, ili plac.

Ako vam sve ovo ipak zvuči teško i nemate iskustva u ovakvim stvarima, radnici Feropleta će vas uputiti i posavetovati kako da najlakše odradite ovaj proces.

Pletena žica za dvorište
Zelena toplopocinkovana pletena žica sa metalnim stubovima za dvorište i placeve

Ako postoji potreba, na vrh ograde od pletene žice može da se postavi i bodljikava žica kako biste povećali sigurnost svog doma, poslovnog objekta, ili eventualno voćnjaka i vinograda.

Ogradni sistem za voćnjake

Bilo da vam je potrebna pocinkovana žica za malinjak, plastificirana žica za vinograde, ili voćnjake, u Feropletu ćete naći sve što vam je potrebno.

Ograđivanje malinjaka ili vinograda pletenom žicom zaštitiće vas od ulaska neželjenih osoba na imanje, ali još više od životinja koje vrlo često znaju da nanesu nepopravljivu štetu sadnicama.

Zaštita voćnjaka pletenom žicom je među prvim stvarima koje biste morali da preduzmete ukoliko želite da se kasnije nesmetano obavite ostalim stvarima.

Nevezano za površinu vašeg voćnjaka, ili vinograda pletena pocinkovana/plastificirana žica je najpovoljnije rešenje kojim ćete na dugi rok rešiti pitanje zaštite vaše parcele.

Garantujemo vam da će žica i nakon dugog niza godina biti u vrhunskom stanju, bez ikakve korozije, što će sprečiti bilo kakve životinje da nanesu štetu stablima i sadnicama u voćnjaku.

Pletena žica cena – saznajte više na našem sajtu

Imate dodatnih pitanja? Pozovite nas na broj 022/454-707, ili na 022/454-426

Možete nam i poslati mejl na info@feroplet.rs    

Click to rate this post!
[Total: 1 Average: 5]

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
*Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

X