Panelne ograde

Panelne ograde – glavne odlike

Panelne ograde predstavljaju vrhunsko rešenje za ograđivanje privatnih poseda i industrijskih objekata. U pitanju su varene table od čelične žice koje imaju maksimalnu čvrstinu i dodatna “V” ojačanja.

3D panelna ograda je ograda rešetkastog tipa od zavarenih žica, sa 3D izbočinama (V ojačanjima) koja obezbeđuju dodatnu čvrtinu i stabilnost.

Panelne ograde – gde i kako ih nabaviti?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu i ugradnju 3D panela na teritoriji cele zemlje. Veliki lager, brza isporuka uz proizvod odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji – visina, debljina, boje

ŠIRINA PANELA (mm)2500
VISINA PANELA (mm)830, 1030, 1230, 1530, 1730, 2030
DEBLJINA ŽICE (mm)4mm i 5mm
VELIČINA OKACA (mm)55×200
PRIPADAJUĆI STUBOVIKvadratne čelične cevi, cinkovane pa plastificirane
DIMENZIJE STUBOVA (mm)50x50x1,5mm
STANDARDNE BOJEZelena RAL 6005, antracit siva RAL 7016
DRUGE BOJEMogućnost izrade panela raznih boja, po želji kupca
MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE STUBOVA(mm)2525

Sve detalje možete pronaći u našoj tehničkoj dokumentaciji za 3D panelnu ogradu. Dodatno, pogledajte dokumentaciju za 2D panelnu ogradu(double panel), kao i za panelne stubove i spojnice.

Panelne ograde – veleprodaja

Bavimo se veleprodajom panelnih ograda po odličnim cenama, uz brzu dostavu, regionalnu pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) kontaktirajte nas za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Za sva pitanja u vezi sa panelima za ogradu možete nas pozvati na broj 022-454-707

Panelne ograde postavljanje

Pored same distribucije panelnih ograda, naša kompanija izvodi sve radove u vezi sa montažom panelnih ograda. Profesionalne ekipe vrše kvalitetnu montažu, a naše dugogodišnje iskustvo, kao i reference, garantuju vaše zadovoljstvo i sigurnost.

Panelnu ogradu veoma lako možete postaviti i sami. Montira se betoniranjem stubova u zemlju, potom kačenjem panelne ograde uz pomoć obujmica, žabica ili nekim drugim vidom spojnica. Druga opcija je fiksiranje stubova na betoski zid/parapet. U ovom slučaju montaža se vrši ankerisanjem stubova za betonsku podlogu.

Prilikom postavljanja stubova odmerite rastojanje, odnosno pazite da stubovi budu na međuosovinskom rastojanju od 2525 mm (od centra jednog do centra drugog stuba). Navedena mera je osovinska, a to znači da je unutrašnja mera (od jednog do drugog stuba) 2475 mm.

Ukoliko već imate postavljene stubove i sada menjate staru ogradu i stavljate 3D panele, možete iskoristiti postojeće stubove. Panel može da se skrati ukoliko je razmak između stubova manji od gore navedenog.

Pročitajte i zbog čega su 3D panelne ograde bolje rešenje od aluminijumskih.

Uz našu stručnu pomoć i savete koje uvek možete dobiti od našeg stručnog tima, nije nikakav problem da Vaš majstor ili Vi sami postavite panelnu ogradu po Vašem izboru.

Pročitajte više i o našim neprovidnim trakama za panele, koje predstavljaju zaštitu od pogleda za panelne ograde.

Cenovnik

Cena panelnih ograda iznosi od 690din/m2 za debljinu žice fi=3,5mm, 790 po kvadratu za debljinu fi=4mm, odnosno 1090 din/m2 za debljinu žice fi=5mm. Cena stuba zavisi od tipa i visine stuba.

Navedene cene panelnih ograda su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine 3D panela odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik pogledajte na strani panelne ograde cena.

 

2D panelne ograde

 2D panelne ograde su prvi izbor brojnih kupaca, koji žele jaku i postojanu ogradu. Ona je pocinkovana i plastificirana, što joj daje izuzetne karakteristike i dugovečnost, bez rđe.

Ove ograde za dvorište i industrijske objekte su vrlo pouzdane, izrađene od najkvalitetnijih materijala sa dodatnim ojačanjima. 2D panelne ograde se sastoje od duplih horizontalnih čeličnih žica u kombinaciji sa vertikalnim.

2D panelne ograde učiniće vaš privatni ili poslovni objekat bezbednim, ali i lepo ograđenim u isto vreme.

3D panelne ograde – i lepota i sigurnost

 Kao što smo rekli, 3D paneli za ograde su odavno prepoznati i cenjeni među našim kupcima.

3D panelne ograde imaju slične karakteristike kao 2D paneli, s tom razlikom što se pri vrhu mogu videti takozvani 3D talasi, ili izbočine sa ojačanjima.

Ove lepe ograde za dvorište će učiniti boravak na vašem prostoru prijatnijim, što dokazuje i primer velikog broja zadovoljnih kupaca koji su ih montirali.

3D panelne ograde dostavlja i montira naš tim profesionalaca iz Feropleta, a ukoliko imate iskustva u postavljanju ograda verovatno ste upoznati kako da panele za ogradu sami postavite.

Galerija

Galerija sa više slika na strani panelne ograde slike.

Pošaljite nam upit

  1 Komentar

  • ALEKSANDAR RADEVSKI kaže:

   MOZE LI SE DOBIT PONUDU ZA PANELE F 5 1- 1,20 VISINA 2M. DUZINA 1000 m2 izvozna cena i dinam
   ikaa isporuke POZDRAV RADEVSKIALE

  Ostavite komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.