Panelne ograde

Panelne ograde – glavne odlike

Panelne ograde predstavljaju vrhunsko rešenje za ograđivanje Vašeg poseda, kako za privatne, tako i za industrijske objekte. U pitanju su varene table od čelične žice koje imaju maksimalnu čvrstinu usled procesa izrade i dodatnih “V” ojačanja.
3D panelna ograda je ograda rešetkastog tipa od zavarenih žica, sa 3D izbočinama (ojačanjima, V ukrućenjima) koja obezbeđuju dodatnu čvrtinu i stabilnost. Ovaj vid ogradnog sistema predstavlja vrhunsko rešenje u smislu kvaliteta, postojanosti, dugotrajnosti i estetike.

Panelne ograde – gde i kako ih nabaviti?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu i ugradnju na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljau pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji – visina, debljina, boje

ŠIRINA PANELA (mm)2500
VISINA PANELA (mm)830, 1030, 1230, 1530, 1730, 2030
DEBLJINA ŽICE (mm)4mm i 5mm
VELIČINA OKACA (mm)55×200
PRIPADAJUĆI STUBOVIKvadratne čelične cevi, cinkovane pa plastificirane
DIMENZIJE STUBOVA (mm)50x50x1,5mm
STANDARDNE BOJEZelena RAL 6005, antracit siva RAL 7016
DRUGE BOJEMogućnost izrade panela raznih boja, po želji kupca
MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE STUBOVA(mm)2525

Sve detalje možete pronaći u našoj tehničkoj dokumentaciji za 3D panelnu ogradu. Dodatno, pogledajte dokumentaciju za 2D panelnu ogradu(double panel), kao i za panelne stubove i spojnice.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom panelnih ograda. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707

Panelne ograde postavljanje

Pored same distribucije panelnih ograda, naša kompanija izvodi i sve radove u vezi sa montažom panelne ograde. Profesionalne ekipe garantuju kvalitetno izvođene, a naše dugogodišnje iskustvo u ovom poslu, kao i reference, garantuju da ćete biti zadovoljni našom uslugom.

Pored toga, panelnu ogradu veoma lako možete postaviti i sami. Montira se betoniranjem stubova u zemlju, potom kačenjem panelne ograde uz pomoć obujmica, žabica ili nekim drugim vidom spojnica. Druga opcija je fiksiranje stubova na betoski zid/parapet. U ovom slučaju motaža se vrši ankerisanjem stubova za betonsku podlogu.

Veoma je bitno da prilikom postavljanja stubova odmerite rastojanje, odnosno da stubovi budu na međuosovinskom rastojanju od 2525 mm (od centra jednog do centra drugog stuba). Navedena mera je osovinska, a to znači da je unutrašnja mera (od jednog do drugog stuba) 2475 mm. Ukoliko postavite stubove na navedeni razmak, nećete imati nikakav problem da potom postavite panelnu ogradu na te stubove.

Ukoliko već imate postavljene stubove nekog tipa i sada menjate Vašu staru ogradu i stavljate panelnu ogradu, možete iskoristiti postojeće stubove. Panel može da se skrati ukoliko je razmak između stubova manji od gore navedenog, samo je bitno da nije veći od toga jer onda ne može da se pokrije navedeno polje između dva stuba i moraju se postavljati novi stubovi.

Uz našu stručnu pomoć i savete koje uvek možete dobiti od našeg stručnog tima, nije nikakav problem da Vaš majstor ili Vi sami postavite panelnu ogradu po Vašem izboru.

Pročitajte više i o našim neprovidnim trakama za panele, koje predstavljaju zaštitu od pogleda za panelne ograde.

Cenovnik

Cena panelnih ograda iznosi od 690din/m2 za debljinu žice fi=3,5mm, 790 po kvadratu za debljinu fi=4mm, odnosno 1090 din/m2 za debljinu žice fi=5mm. Cena stuba zavisi od tipa stuba i visine stuba.

Ovo predstavlja ubedljivo najbolji odnos cene i kvaliteta na našem tržištu i predstavlja pravo rešenje za vas.

Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik pogledajte na strani panelne ograde cena.

 

2D panelne ograde – šta su i kako izgledaju?

 2D panelne ograde su prvi izbor brojnih kupaca, koji žele jaku ogradu, koja je skoro pa neuništiva. Ona je pocinkovana i plastificirana, što joj daje izuzetne karakteristike i dugovečnost, plus i nemogućnost rđanja.

Ove ograde za dvorište i industrijske objekte su vrlo pouzdane, izrađene od najkvalitetnijih materijala sa dodatnim ojačanjima. 2D panelne ograde se sastoje od duplih horizontalnih čeličnih žica u kombinaciji sa vertikalnim.

Lepota leži u jednostavnosti, a 2D panelne ograde pored svog svedenog izgleda ispunjavaju maksimalno i funkciju bezbednosti oko vašeg dvorišta, privatnog/poslovnog objekta, oko zgrada, fabrika, vrtića itd.

2D panelne ograde za dvorišta su rešenje koje je po ukusa brojnih klijenata, jer su vrlo otporne, stabilne, lepog izgleda i lake za montažu.

 

3D panelne ograde – lepota i sigurnost u paketu

 Kao što smo i ranije govorili 3D paneli za ograde su odavno prepoznati među našim kupcima kao ograda koja za novac daje i sigurnost i lepotu pride.

3D panelne ograde imaju slične karakteristike kao i 2D paneli, s tom razlikom što se pri vrhu mogu videti takozvani 3D talasi, ili izbočine sa ojačanjima. Ovi talasi na 3D panelima daju dodatnu jačinu i garantuju dugotrajnu stabilnost.

Ove lepe ograde za dvorište će učiniti boravak na vašem prostoru daleko ugodnijim i prijatnijim, što dokazuje i primer velikog broja zadovoljnih kupaca, koji iznova iznose zainteresovanost za naše 3D panele.

3D panelne ograde dostavlja i montira naš tim profesionalaca iz Feropleta, a ukoliko imate iskustva u postavljanju ograda verovatno ste upoznati i sami kako da panele za ogradu sami postavite.

Dakle razlika između 2D i 3D panelnih ograda je upravo u izgledu i V talasastim ojačanjima na vrhu. Jedino u čemu nema razlike jeste materijal i najmoderniji proces izrade koji garantuje kvalitet za sva vremena.

Galerija

Galerija sa više slika na strani panelne ograde slike.

Pošaljite nam upit

  1 Comment

  • ALEKSANDAR RADEVSKI kaže:

   MOZE LI SE DOBIT PONUDU ZA PANELE F 5 1- 1,20 VISINA 2M. DUZINA 1000 m2 izvozna cena i dinam
   ikaa isporuke POZDRAV RADEVSKIALE

  Ostavite komentar

  Your email address will not be published.