Panelne ograde

Panelne ograde – glavne odlike

Panelne ograde predstavljaju vrhunsko rešenje za ograđivanje privatnih poseda i industrijskih objekata. U pitanju su varene table od čelične žice koje imaju maksimalnu čvrstinu i dodatna “V” ojačanja. Čelik koji se koristi za izradu panelnih ograda je praktično neuništiv. Kada se ograde jednom postave, one su tu da ostanu dugo vremena.

3D panelna ograda je ograda rešetkastog tipa od zavarenih žica, sa 3D izbočinama (V ojačanjima) koja obezbeđuju dodatnu čvrtinu i stabilnost. 3D panelne ograde su proizvod koji će ispravno zaštiti vaš posed, lako ćete je postaviti, teško će je bilo ko uništiti, a izgled će ostati očuvan i neokrnjen uprkos spoljnim uticajima.

Panelne ograde – gde i kako ih nabaviti?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši BESPLATNU DOSTAVU 3D panela na teritoriji cele zemlje sa rokom isporuke do 5 radnih dana, a možda i kraće. Veliki lager, brza isporuka uz proizvod odličnog kvaliteta predstavljaju pravi razlog zašto da se obratite baš nama.

Ako čitate ovaj tekst, pomislite samo koliko puta ste u vašem okruženju videli 3D panelne ograde, a velika je verovatnoća da je dobar deo njih bio upravo iz naše firme. Dostavili smo panelne ograde uzduž i popreko Republike Srbije, a reklamacije nismo imali.

Panelne ograde predstavljaju vrhunsko rešenje za ograđivanje privatnih poseda i industrijskih objekata. U pitanju su varene table od čelične žice koje imaju maksimalnu čvrstinu i dodatna “V” ojačanja.

Tehnički detalji 3D panelnih ograda – visina, debljina, boje

ŠIRINA PANELA (mm)2500
VISINA PANELA (mm)630,830, 1030, 1230, 1530, 1730, 2030
DEBLJINA ŽICE (mm)4mm i 5mm
VELIČINA OKACA (mm)55×200
PRIPADAJUĆI STUBOVIKvadratne čelične cevi, cinkovane pa plastificirane
DIMENZIJE STUBOVA (mm)50x50x1,5mm
STANDARDNE BOJEZelena RAL 6005, antracit siva RAL 7016
DRUGE BOJEMogućnost izrade panela raznih boja, po želji kupca
MEĐUOSOVINSKO RASTOJANJE STUBOVA(mm)2525

Sve detalje možete pronaći u našoj tehničkoj dokumentaciji za 3D panelnu ogradu. Dodatno, pogledajte dokumentaciju za 2D panelnu ogradu(double panel), kao i za panelne stubove i spojnice.

Panelne ograde – veleprodaja

Bavimo se veleprodajom panelnih ograda po odličnim cenama, uz brzu dostavu, regionalnu pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) kontaktirajte nas za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs

Pozovite nas na 022-454-707

Panelne ograde postavljanje

Panelnu ogradu veoma lako možete postaviti i sami. Montira se betoniranjem stubova u zemlju, potom kačenjem panelne ograde uz pomoć obujmica, žabica ili nekim drugim vidom spojnica. Druga opcija je fiksiranje stubova na betoski zid/parapet. U ovom slučaju montaža se vrši ankerisanjem stubova za betonsku podlogu. U našem blog postu možete da pročitate kako lako da sami postavite 3D panelnu ogradu korak po korak!

Prilikom postavljanja stubova odmerite rastojanje, odnosno pazite da stubovi budu na međuosovinskom rastojanju od 2525 mm (od centra jednog do centra drugog stuba). Navedena mera je osovinska, a to znači da je unutrašnja mera (od jednog do drugog stuba) 2475 mm.

Ukoliko već imate postavljene stubove i sada menjate staru ogradu i stavljate 3D panele, možete iskoristiti postojeće stubove. Panel može da se skrati ukoliko je razmak između stubova manji od gore navedenog.

Pročitajte i zbog čega su 3D panelne ograde bolje rešenje od aluminijumskih.

 

Pročitajte više i o našim neprovidnim trakama za panele, koje predstavljaju zaštitu od pogleda za panelne ograde.

Panelne ograde – cena

Cena panelnih ograda iznosi od 590 din/m2 za debljinu žice fi=3,5mm, 690 dinara po kvadratu za debljinu fi=4mm, odnosno 990 din/m2 za debljinu žice fi=5mm. Cena stubova je od 800 dinara po metru dužnom za usadne panelne stubove, dok je cena za one sa anker pločom od 1080 dinara po metru dužnom.

Navedene cene panelnih ograda su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine 3D panela odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik pogledajte na strani panelne ograde cena.

Pored našeg glavnog prodajnog objekta u Rumi u ulici Glavna BB, panelne ograde (2D i 3D panele) možete nabaviti i u Zrenjaninu.

Panelne ograde predstavljaju vrhunsko rešenje za ograđivanje privatnih i poslovnih objekata maksimalne čvrstine sa dodatnih „V“ ojačanjima

2D panelne ograde

Ove ograde za dvorište i industrijske objekte su vrlo pouzdane, izrađene od najkvalitetnijih materijala sa dodatnim ojačanjima. 2D panelne ograde se sastoje od duplih horizontalnih čeličnih žica u kombinaciji sa vertikalnim i vrlo često je možete primetiti oko poslovnih objekata, firmi, skladišta, stovarišta, jer zbog svojih dvostrukih ojačanja po samoj sredini garantuju dodatnu sigurnost.

2D panelne ograde učiniće vaš privatni ili poslovni objekat bezbednim, ali i lepo ograđenim u isto vreme. garantovano bez pojave rđe. Premda 2D panele više kupuju vlasnici poslovnih objekata, nemali broj kupaca je našu 2D panelnu ogradu montirao oko kuća i dvorišta, a pritužbe i reklamacije nismo primali.

Cene 2D panela kreću od 1490 dinara po metru kvadratnom (dimenzije 6/5/6 mm) – važno je napomenuti da je DOSTAVA BESPLATNA, nema nikakvih skrivenih troškova, ili sitnih slova – cena 2D panelnih ograda je transparentna.

3D panelne ograde – i lepota i sigurnost

3D panelne ograde imaju slične karakteristike kao 2D paneli, s tom razlikom što se pri vrhu mogu videti takozvani 3D talasi, ili izbočine sa ojačanjima.

Ove lepe ograde za dvorište će učiniti boravak na vašem prostoru prijatnijim, zbog njene svedenosti i izgleda koji se uklapa u okolinu.

3D panelne ograde dostavlja i montira naš tim profesionalaca iz Feropleta, a ukoliko imate iskustva u postavljanju ograda verovatno ste upoznati kako da panele za ogradu sami postavite.

Cena panelnih ograda iznosi od 590 din/m2 za debljinu žice fi=3,5mm, 690 dinara po kvadratu za debljinu fi=4mm, odnosno 990 din/m2 za debljinu žice fi=5mm.

Panelne ograde – Dostava

Kompanija „Feroplet“ vrši besplatnu dostavu 3D i 2D panelnih ograda na teritoriji cele Vojvodine, Beograda, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

Dostava je besplatna bez obzira na poručenu količinu. Vaše je samo da odredite dimenzije, količinu i boju panelne ograde, a mi ćemo vam u roku od 5 radnih dana sve besplatno sve dostaviti!

Ograda 3D paneli Feroplet Svet Žice

Panelne čelične ograde – Garancije i povrat novca

Kompanija „Feroplet“ se izdvaja još jednom pogodnošću za naše kupce, a to je da vam garantujemo povrat novca u roku od 7 dana ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni robom. Vaše je da nam se javite, nema potrebe za bilo kakvih objašnjavanjem ili pravdanjem, ako želite da vratite robu, mi vam vraćamo novac u roku od 7 dana od dana dostave!

Pozovite nas na broj 022/454-707 i poručite 3D ili 2D panele što pre!

Često postavljana pitanja (FAQ)

Od čega su napravljene panelne ograde?

Panelne ograde predstavljaju varene table od čelične žice koje se odlikuju velikom čvrstinom, a 3D paneli imaju na vrhu „V“ ojačanja, dok 2D ograde imaju duplo horizontalno ojačanje na sredini radi dodatne postojanosti.

Koji su glavni tehnički detalji panelnih ograda?

Visine panela se kreću od 830 mm, zatim u ponudi imamo 1030, 1230, 1530, 1730 i 2030 mm. debljina žice iznosi 4 ili 5 mm, dok je veličina i promer okaca 55x200mm.

Koje su glavne boje panelnih ograda u ponudi?

Standardne boje panelnih ograda u našoj ponudi su zelena RAL 6005 i antracit siva RAL 7016, dok je moguća i personalizacija i izrade panela u drugim bojama po želji kupaca.

Za koje vrste objekata se koriste panelne ograde?

Panelne ograde (2D i 3D paneli) se pretežno koriste za ograđivanje poslovnih i industrijskih objekata svih vrsta, fabrika, skladišta, parkova, parkinga, terena za igru, bazena itd. Ipak, veliki broj privatnih lica se odlučio u prošlosti da panelne ograde postavi oko svojih kuća, placeva, ili pašnjaka.

Kako se kreću cene panelnih ograda?

Cena 3D panela se kreće od 590 dinara po kvadratnom metru za debljinu žicu 3,5mm, 690 dinara po m2 košta ona debljine 4mm, a 990 dinara po m2 za onu debljine od 5mm. Cena 2D panela se kreće od 1490 din/m2 za debljinu žice 6/5/6 mm.

U čemu je razlika između 2D i 3D panelnih ograda?

I jedna i druga vrsta ograda izrađena je od čelika u zavarenim tablama. 2D paneli imaju dodatna horizontalna dupla ojačanja na sredini, dok 3D panelne ograde imaju „V“ ojačanja koja odaju utisak 3D efekta iz daljine radi ojačanja na samom vrhu.

Da li vršite dostavu panelnih ograda na adresu?

Kompanija „Feroplet“ vrši besplatnu dostavu 2D i 3D panelnih ograda bez obzira na poručenu količinu na teritoriji cele Vojvodine, Beograda, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

Da li vršite povrat novca u slučaju nezadovoljstva robom?

Da, ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni kvalitetom isporučene robe, garantujemo povrat novca u roku od 7 dana od dana dostave na vašu adresu, bez ikakvih dodatnih objašnjavanja.

Da li roba može da se vidi uživo pre same kupovine?

Naravno, robu možete videti na našim prodajnim mestima u Rumi, na adresi Glavna BB, ili u Zrenjaninu u ulici majora Gavrilovića 38.

Galerija

Galerija sa više slika na strani panelne ograde slike.

Pošaljite nam upit

  1 Komentar

  • ALEKSANDAR RADEVSKI kaže:

   MOZE LI SE DOBIT PONUDU ZA PANELE F 5 1- 1,20 VISINA 2M. DUZINA 1000 m2 izvozna cena i dinam
   ikaa isporuke POZDRAV RADEVSKIALE

  Ostavite komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

  GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
  *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

  X