Ograde za terase – Zašto je veštačka živa ograda pravi izbor za vas?

Kako da ogradite vašu terasu da bude i lepa i funkcionalna u isto vreme, a da se ograda postavi bez preteranog napora? Ukoliko težite nečemu što izgleda prirodno, nenametljivo i može da odvrati sunčeve zrake, a da istovremeno pruži osećaj privatnosti, onda bi definitivno trebalo da razmislite o postavljanju veštačke žive ograde na terasu!

Upravo za takve situacije, veštačka živa ograda je idealno rešenje koje će transformisati Vašu terasu u pravi kutak i svojevrsno sklonište udobnosti i estetike, a u isto vreme vas zaštititi od znatiželjnih pogleda spolja i pružiti vam prekopotreban mir da na vašem balkonu popijete kafu ili se opustite u čitanju.

Veštačka živa ograda je napravljena od kvalitetnih materijala koji imitiraju izgled živih biljaka, pružajući istovremeno dugotrajnost i minimalno održavanje. Dakle, nema potrebe za čišćenjem, a ni neželjene čestice prašine neće dopirati tako lako do površine vaše terase.

Bez obzira na vremenske uslove ili položaj terase, ova vrsta ograde će očuvati svoj svež i zeleni izgled tokom cele godine. To znači da više ne morate brinuti o zalivanju, šišanju ili opadanju lišća koje prati žive biljke.

Pored estetske vrednosti, veštačka živa ograda takođe pruža visok nivo privatnosti. Idealna je za terase koje su izložene pogledima prolaznika ili su blizu prometnih ulica, omogućavajući vam da u potpunosti uživate u svom prostoru bez osećaja da je vaša privatnost izložena pred svima kao u izlogu.. Ovo je posebno važno u urbanim sredinama gde je privatnost na otvorenom prostoru često ograničena.

Veštačka živa ograda je napravljena od kvalitetnih materijala koji imitiraju izgled živih biljaka, pružajući istovremeno dugotrajnost i minimalno održavanje.

Dodatna prednost veštačke žive ograde je njen brzi i jednostavni proces instalacije koji možete vrlo lako obaviti i sami. Bez potrebe za dugotrajnim čekanjem da biljke rastu ili se prilagođavaju novom okruženju, ova ograda odmah stvara željeni efekat. Možete birati između različitih stilova i visina koje najbolje odgovaraju vašem prostoru i estetskim preferencijama.

Imamo u ponudi različite visine veštačkih živih ograda za terasu, a najpogodnije su one sa visinama od 0.6 metara, zatim 0.8 ili 1 metra. Međutim, moguće je napraviti i zelene ograde od veštačke trave u svim željenim visinama kako biste obezbedili i ogradili vašu terasu spram potrebnih dimenzija.

Ukoliko ste zainteresovani za cene naših veštačkih živih ograda, pogledajte naš cenovnik, a za sva dodatna pitanja posetite kontakt stranicu Feropleta.

Uz sve ove prednosti, važno je napomenuti i ekološku komponentu veštačke žive ograde. Za razliku od pravih živih biljaka, ne zahteva upotrebu hemikalija ili pesticida koji mogu štetiti životnoj sredini. Takođe, smanjuje potrošnju vode i održava svoj izgled bez potrebe za intenzivnom negom, čime doprinosi očuvanju prirodnih resursa.

Pročitajte na našem blogu i zbog čega su veštačke žive ograde bolje rešenje od klasičnih živih ograda!

Ukoliko idete u šetnju kroz stambene blokove, velika je šansa da ćete videti veštačku živu ogradu od Feropleta u vašem kraju. Kako oko dvorišta stambenih zgrada, tako i na terasama. Nakon velikog broja ljudi koji su svoja dvorišta ogradili ogradama sa veštačkom travom, imamo i sve veći broj korisnika veštačke žive ograde iz stambenih jedinica.

U zaključku, ako tražite efikasno, estetski privlačno i ekološki odgovorno rešenje za ogradu Vaše terase, veštačka živa ograda je definitivno izbor koji treba razmotriti. Sa svojim karakteristikama da pruži privatnost, lepotu i dugotrajnost bez potrebe za održavanjem, ona će brzo postati omiljeni deo Vašeg spoljašnjeg prostora. Prepustite se čarima veštačke žive ograde i uživajte u svim prednostima koje ona nudi. 

Ukoliko ste zainteresovani za naše veštačke žive ograde, pozovite nas na 022/454-707, ili nam pišite na mejl info@feroplet.rs, a takođe možete i da nas posetite u našim objektima u Rumi na adresi Glavna BB, kao i u Zrenjaninu u ulici majora Gavrilovića 38.

Click to rate this post!
[Total: 2 Average: 5]

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
*Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

X