Montaža ograda

U okviru naše kompanije, u mogućnosti smo da Vam ponudimo uslugu kompletnog postavljanja svih tipova ograda iz našeg proizvodnog i prodajnog asortimana, kao i demontažu postojećih ograda i sve druge terenske poslove koji zahtevaju visoko obučene i profesionalne ekipe.

U našem sastavu posedujemo kompletnu mehanizaciju i profesionalni alat, kao i visoko obučene ekipe za izlaženje u susret svim zahtevima naših klijenata.
Glavna odlika naših profesionalnih monterskih ekipa jeste izrazito visok nivo kvaliteta, od kojeg nema odstupanja čak ni na najnepristupačnijim terenima.

Zadovoljan kupac je naša briga

Naše usluge su naš najbitniji proizvod, a hiljade zadovoljnih klijenata i preporuka govore da smo postali prepoznatljivi po insistiranju na kvalitetu završne obrade i postavljanja same ograde, dok se pazi i na najsitnije detalje koji utiču na ukupnu estetiku postavljene ograde.

Zadovoljan kupac je najbolji kupac, a u našem slučaju zadovoljan kupac je jedini mogući kupac. Naše monterske ekipe rade širom teritorije celokupne države, po principu ključ u ruke. Kompletno opremljeni mehanizacijom i alatom, uz naše agregate za struju i sav neophodni prateći materijal, potrebno je da klijent ili investitor samo pokaže parcelu, ostalo je naša briga.

Dugačak spisak zadovoljnih klijenata

Spisak naših referenci je izrazito dug, a neki od najvećih projekata koje smo radili prethodnih godina su „Mühlbauer“ fabrika u Staroj Pazovi, „Geze“ i „Dräxlmeier“fabrike u Zrenjaninu, „Cooper Standard“ fabrika u Sremskoj Mitrovici, „Healthcare EUROPE“ fabrika u Rumi, „Regional Landfill“ deponija u Subotici, „Agrounija“ voćnjak u Krčedinu, „Balkania Limited“ fabrika u Koceljevi, „Lilly“ distributivni centar u Beogradu i mnogi drugi.

Pored nabrojanih prepoznatljivih projekata, naše monterske ekipe postavile su na hiljade drugih ograda, od manjih industrijskih objekata, parkova, sportskih terena i dečjih igrališta, voćnjaka i vinograda, pa sve do nebrojeno mnogo privatnih domova i dvorišta. Posetom našoj kompaniji možete se uveriti u visoku profesionalnost i kvalitet naših usluga, koji nas je promovisao u apsolutnog lidera na tržištu i obezbedio nam visoku reprezentativnost širom zemlje.

    Ostavite komentar

    Your email address will not be published.