Postavljanje ograda

Kompanija „Feroplet“ radi ograđivanje korporativnih i industrijskih objekata i hala svih vrsta po visokim standardima i u najkraćem mogućem roku. Brojne firme i industrijska postrojenja širom zemlje su ograđene ogradnim sistemima iz „Feropleta“.

U našem sastavu posedujemo kompletnu mehanizaciju i profesionalni alat, kao i visoko obučene ekipe za izlaženje u susret svim zahtevima klijenata.
Mi svuda držimo visok nivo kvaliteta usluge, od kojeg nema odstupanja čak ni na najnepristupačnijim terenima.

Naše monterske ekipe su ogradile veliki broj drugih objekata kao što su:

 • Industrijski objekti i postrojenja
 • Parkovi
 • Sportski tereni
 • Dečija igrališta
 • Voćnjaci i vinogradi
 • Privatni posedi i dvorišta

Zadovoljan kupac je naša briga

Naše usluge su naš najbitniji proizvod, a naša glavna briga jeste da klijent po obavljenom poslu više ne mora da razmišlja niti o jednom detalju.

Naše monterske ekipe rade širom teritorije celokupne države, po principu ključ u ruke. Kompletno opremljeni mehanizacijom i alatom, uz naše agregate za struju i sav prateći materijal, potrebno je da klijent ili investitor samo pokaže parcelu, ostalo je naša briga.

Dugačak spisak zadovoljnih klijenata

Spisak naših referenci je izrazito dug, a neki od najvećih projekata koje smo radili prethodnih godina su „Mühlbauer“ fabrika u Staroj Pazovi:

Draxlmeier“ i „Geze“ iz Zrenjanina:

Cooper Standard“ fabrika u Sremskoj Mitrovici:

Healthcare EUROPE“ fabrika u Rumi:

Tu su još i „Regional Landfill“ deponija u Subotici, „Agrounija“ voćnjak u Krčedinu, „Balkania Limited“ fabrika u Koceljevi, „Lilly“ distributivni centar u Beogradu i mnogi drugi.

Posetite nas i sami proverite zbog čega smo prvi izbor velikog broja zadovoljnih kupaca!

  Ostavite komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

  GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
  *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

  X