Montaža ograda

Kompanija „Feroplet“ radi ograđivanje korporativnih i industrijskih objekata i hala svih vrsta po visokim standardima i u najkraćem mogućem roku. Brojne firme i industrijska postrojenja širom zemlje su ograđene ogradnim sistemima iz „Feropleta“, a nakon što je naš tim montera obavio zadatak, niko od klijenata nije imao bilo kakve primedbe.

U našem sastavu posedujemo kompletnu mehanizaciju i profesionalni alat, kao i visoko obučene ekipe za izlaženje u susret svim zahtevima klijenata.
Mi svuda držimo visok nivo kvaliteta usluge, od kojeg nema odstupanja čak ni na najnepristupačnijim terenima.

Zadovoljan kupac je naša briga

Naše usluge su naš najbitniji proizvod, a hiljade zadovoljnih klijenata i preporuka govore da smo postali prepoznatljivi po insistiranju na beskompromisnom kvalitetu pritom pazeći i na najsitnije detalje.

Zadovoljan kupac je najbolji kupac, a u našem slučaju zadovoljan kupac je jedini mogući kupac. Naše monterske ekipe rade širom teritorije celokupne države, po principu ključ u ruke. Kompletno opremljeni mehanizacijom i alatom, uz naše agregate za struju i sav prateći materijal, potrebno je da klijent ili investitor samo pokaže parcelu, ostalo je naša briga.

Dugačak spisak zadovoljnih klijenata

Spisak naših referenci je izrazito dug, a neki od najvećih projekata koje smo radili prethodnih godina su „Mühlbauer“ fabrika u Staroj Pazovi:

Draxlmeier“ i „Geze“ iz Zrenjanina:

Cooper Standard“ fabrika u Sremskoj Mitrovici:

Healthcare EUROPE“ fabrika u Rumi:

Tu su još i „Regional Landfill“ deponija u Subotici, „Agrounija“ voćnjak u Krčedinu, „Balkania Limited“ fabrika u Koceljevi, „Lilly“ distributivni centar u Beogradu i mnogi drugi.

 

Naše monterske ekipe su takođe ogradile veliki broj drugih objekata kao što su:

  • Industrijski objekti
  • Parkovi
  • Sportski tereni
  • Dečija igrališta
  • Voćnjaci i vinogradi
  • Privatni posedi i dvorišta

Posetite nas i sami proverite zbog čega smo prvi izbor velikog broja zadovoljnih kupaca!

    Ostavite komentar

    Your email address will not be published.