Merkur pletivo

Šta je merkur pletivo?

Merkur pletivo ili heksagonalno pletivo je šestougaonog oblika i time je pogodno za ograđivanje manjih površina i najviše se koristi za izradu kaveza za male životinje, zečeve, fazane, piliće. Veoma je popularno i u fazanerijama.
Žica za fazaneriju je najpogodnija da bude merkur pletivo jer je pogodno i za ograđivanje većih površina.

Merkur pletivo primena

Ova vrsta pletiva se pokazala idealna za ograđivanje kokošinjaca i živinarnika a evo i zašto?
Heksagonalno pletivo se veoma rasprosrtranjeno koristi u živinarstvu za pregrađivanje i izradu kaveza. Razni promeri okaca omogućavaju da merkur pletivo pomogne za kaveze i ograde od najmanjih pilića pa do kokoški. Heksagonalno pletivo predstavlja pravo rešenje kao žica za kokošinjac.
Najbolji kavezi za sitne životinje poput golubova, pilića, žečeva se upravo prave od merkur pletiva. Merkur pletivo je ključni element za kvalitetan i izdržljiv kavez. Vi birate koji će biti promer i debljina merkur žice i od čega ćete napraviti ram (okvir) kaveza od drveta ili od cevi. Na taj način ćete napraviti najbolji kavez i biti sigurni.

Merkur pletivo se koristi još i u poljoprivredi za zaštitu sadnica i stabala. Veliki problem u voćarstvu je šteta sadnica koju prouzrokuju glodari na kori i stablu sadnice. Ove štete mogu biti ogromne i zato je potrebno da se stabla i sadnice zaštite. Merkur žice malog promera može biti odlično rešenje za to.
Ova vrsta pletiva se koristi i u građevinarstvu kao ojačanje kod izolacije ili za armiranje zida.

Gde nabaviti merkur pletivo?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Merkur pletivo (heksagonalno pletivo) dolazi sa promerom okca 12mm x 12mm, 26mm x 26mm, 52mm x 52mm, ili 72x72mm. Sitnije okce koristi se kada imamo potrebu za većim stepenom zaštite odnosno kada je potrebno sprečiti prolazak sitnijih životinja (žica za kokošinjac, na primer), dok se krupnije okce koristi kod kaveza ili barijera gde nije toliko velika potreba za sprečavanjem prolaska kao i kod malterisanja zidova.

Više detalja u tehničkoj dokumentaciji.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom merkur pletiva. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Najbolji kavezi za sitne životinje poput golubova, pilića, žečeva se upravo prave od merkur pletiva. Koristi se još i u poljoprivredi za zaštitu sadnica i stabala.

Cenovnik

Cena merkur pletiva kreće se od 190 din/m2 do 340 din/m2. Navedene cene date su za standardne tipove pletene žice i variraju u zavisnosti od debljine žice i promera okca. Za nestandardne dimenzije svakako nas kontaktirajte. Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani merkur pletivo cena (heksagon pletivo cena).

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X