Veštačka EKO ograda za placeve

Ograde za dvorište – Kako da ulepšate i zaštitite vaš dom?

Ukoliko želite da ogradite vašu kuću ogradom koja izgleda lepo i dopadljivo, ali i koja vam u isto vreme čuva sigurnost i privatnost, onda ćete u ovom blogu naći rešenje koje vam odgovara i koje je povoljno za svačiji džep i može relativno lako i brzo da se montira.

Koje ograde su najlepše i najsigurnije za vašu kuću?

Veštačke žive ograde su proizvod za kojim vlada sve veće interesovanje, čemu svedoče i sve učestaliji pozivi naših klijenata. Ukoliko želite da ogradite vašu kuću ili dvorište brzo, povoljno, a da sve to prati dugotrajnost i potpuna privatnost, onda bi veštačke žive ograde trebalo da budu vaš prvi izbor!

EKO ograda, kako smo mi u Feropletu nazvali ovaj proizvod, ima sve prednosti zbog kojih ćete se možda i vi odlučiti na kupovinu. Prednosti ovih ograda za dvorište su mnogostruke, ali mi ćemo u nastavku teksta koncizno pobrojati.

Zašto da se odlučite za postavljanje veštačke ograde oko vašeg doma?

Prvi razlog jeste besprekorna lepota zelene veštačke ograde oko vašeg dvorišta, bašte, ili imanja. Prijatna spoljašnjost i boja koja se lepo i diskretno uklapa u okolinu ostavljaju utisak elegancije i svedenosti, a sve to je tu za veoma duuuugi niz godina! Naše veštačke žive ograde su zaštićene specijalnim nanosima koji tračice zelene boje štite od UV zračenja, ali i od hladnoće i drugih vremenskih (ne)prilika.

Ipak, da ne ostane sve na lepoti, veštačke žive ograde iz Feropleta su tu i da vas zaštite i spreče neželjene poglede koji dolaze iz okoline! Zašto to kažemo? Pa zato što u ponudi imamo veštačke žive ograde u raznim visinama – od 0,5 metara, 0,8 m, 1 metra, zatim 1,20, 1,50, 1,75 i 2 metra. Vaša privatnost i sigurnost su zagarantovane ako kuću ogradite veštačkom živom ogradom, a da to ne izgleda kao da se nalazite u skučenom i stešnjenom prostoru, već kao da ste na otvorenom u prirodi.

Veštačla živa ograda dvoršite
Veštačka zelena ograda postavljena u dvorištu

Ova ograda je vrlo zahvalna za održavanje, jer EKO ograde praktično ni ne zahtevaju nikakvo vaše vreme, niti bilo kakve dodatne radove nakon postavljanja. Ograda od veštačke trave je takva da se za nju ne lepi, i ne hvata prašina i ostale čestice iz vazduha, pa tako izgleda stalno lepo i zadržava prijatnu spoljašnjost i dugo nakon što ste je montirali oko svoje kuće.

Lako je moguće postaviti u vašem domu veštačku živu ogradu i na vašim balkonima radi pune privatnosti i još lepšeg izgleda.

Ograda od veštačke trave ima u osnovi pocinkovanu, pletenu žicu koja se kod svih prethodnih klijenata pokazala kao vrlo stabilna i izdržljiva pod spoljnim uticajima, otporna je i na koroziju zbog premaza cinka i ne može se pokidati. Promer okca žice kod veštačke ograde je 4×4 cm, dok je debljina samog pletiva 4mm.

Veštačka živa ograda veštačko zelenilo
Veštačka živa EKO ograda Feroplet krupan prikaz

Koja je cena veštačke žive ograde?

Što se cene veštačke žive ograde tiče, koja je velikom broju naših klijenata bila prvi izbor za ograđivanje kuća i dvorišta, ona je vrlo popularna i prodaje se metru kvadratnom ili po rolni – cena po m2 je 990 dinara, dok se rolne prodaju od 5 ili 10 metara i cene variraju od 4950 dinara po rolni veštačke žive ograde, pa nadalje, a sve u zavisnosti od toga koliko metara ograde vam je potrebno i u kojoj visini.

Zašto vas još ohrabrujemo da veštačka živa ograda bude vaša ograda za kuću? Zato što imamo BESPLATNU DOSTAVU na teritoriji čitave Republike Srbije i to u veoma brzim rokovima, bez obzira na količinu robe koju poručite. Da bismo vam garantovali za kvalitet naših veštačkih živih ograda dajemo vam mogućnost da se predomislite – ako niste zadovoljni kvalitetom robe vraćamo vam novac u roku od 7 dana od dana prijave.

Veštačke žive ograde dostavljamo besplatno na teritoriji cele Srbije bez obzira na poručenu količinu, a garantujemo i povrat novca u roku od 7 dana!

Suma sumarum, ovo su glavni razlozi zašto vam preporučujemo da vašu kuću, baštu, letnjikovac, dvorište, ili imanje ogradite veštačkom živom ogradom:

  • Estetska funkcija – Lepa i prijatna spoljašnjost, koja izgled čitave kuće podiže na još jedan viši i elegantniji nivo
  • Izdržljivost – Veštačke ograde su tu da stoje dugo vremena. Žica u osnovi je pocinkovana i otporna na rđu, a zelene vlati veštačke žive trave napravljene od PVC materijala koji ima nanose za zaštitu od UV zračenja, ali i svih padavina.
  • Sigurnost doma – Ova ograda dolazi u raznim visinama i dimenzijama, a efikasno štiti od spoljnih pogleda i čuva vašu privatnost.
  • Brza montaža – Vrlo lako i brzo se postavlja, čak i ukoliko niste raniji radili nešto slično. Kreće se od metalnih stubova, zatim zatezne žice, pa se montira i veštačka živa ograda. Za detaljnije informacije o postavljanju i iskustvima pročitajte naš članak.
  • Finansijska pristupačnost – Sa cenom već od 1190 po m2 ova ograda je nesumnjivo stekla status našeg možda i najpopularnijeg proizvoda. Da biste bili skroz sigurni u vašu investiciju, mi vam dajemo mogućnost da nakon što vam ovu ogradu isporučimo imate pravo da se predomislite u roku od 7 dana, a mi ćemo vam novac vratiti do zadnjeg dinara.

Možete nas pozvati na telefon 022/454-707 ili nas posetiti na adresi Glavna BB u Rumi da biste se i svojim očima uverili u kvalitet naše robe. Uostalom pogledajte našu veštačku živu ogradu u galeriji koja se nalazi ispod i sami prosudite kako sve izgleda:

Koja ograda ima najveću izdržljivost i postojanost?

Panelne ograde su jedno od rešenja koje će vašu kuću učiniti lepšom i osigurati vaše imanje u isto vreme. 3D panelne ograde važe među našim klijentima za najpostojanije ogradne sisteme koji se takođe veoma često koriste kao ograde za dvorišta i apsolutno su adekvatna alternativa za veštačke žive ograde o kojima smo naširoko pisali u gornjem delu članka.

Da biste vašu kuću učinili još lepšom razmlislite o ovom načinu ograđivanja koji je jako popularan i kod nas i u svetu, a u nastavku teksta vam predstavljamo razloge za ovu tvrdnju.

3D ograda paneli dvorište
Panelna zelena ograda sa gotovim metalnim stubovima ispred crkve

Koji su česti razlozi zbog kojih klijenti postavljaju 3D panelne ograde?

Elegantna zelena boja daje vašem imanju svedenost i stil, dok zagasita antracit siva boja daje prefinjenost i izražava kontrast elemenata. Boje koje se lako uklapaju u okolinu su zahvalne i one prijaju kako vlasnicima kuća, tako i ljudima koji prolaze pored njih.

Kovane, aluminijumske i kamene ograde za dvorište polako padaju u drugi plan, dok ih u poslednje vreme sve više menjaju panelne ograde kao primarna rešenja za dvorišne ograde. Razlog tome su elegancija i jednostavnost postavljanja, lako održavanje i visoka estetska vrednost i kvalitet, ali i cena jer su 3D paneli daleko povoljnija opcija za ograđivanje, a kvalitet i izdržljivost su i na većem nivou, što smo dokazali i u našom članku gde smo aluminijumske ograde upoređivali sa čeličnim 3D panelima.

Panelne ograde za dvorišta
3D panelna siva antracit ograda ispred stambenog objekta
3D panelne ograde su jedno od rešenja koje će vašu kuću učiniti lepšom i osigurati vas na veoma dugačak rok u isto vreme!

Naši klijenti mogu sami da biraju visinu panelne ograde, kao i boju. Prvi izbor većine jeste zelena, ili antracit siva boja, ali možete birati boju koja vama najviše odgovara i ukomponovati je sa fasadom vaše kuće, ili vašom omiljenom bojom. Što se visine 3D panelnih ograda tiče, možemo da se pohvalimo da imamo širok dijapazon koji će zadovoljiti sve ukuse i potrebe, jer su tu 3D paneli od 630, 830, 1030, 1230, 1530, 1730 i 2030 mm! Dakle, mogućnosti za kombinacije su vrlo široke, vi samo zamislite kako i šta, a na nama je da to sve sprovedemo u delo.

3D panelna ograda i metalni stubovi
Antracit siva panelna ograda ispred kućnog dvorišta

Cena je sledeća stavka zbog koje su 3D paneli vrlo poželjni i zbog kojih je do sada veliki broj kupaca rešio da ovaj ogradni sistem bude oko njihovih domova, ili imanja. Cena se kreće već od 590 dinara po metru kvadratnom za ograde gde je debljina žice 3,5mm, kod onih od 4mm je cena 690, a za one od 5mm iznosi 990 dinara po metru kvadratnom.

3D panelne ograde isporučujemo na teritoriji čitave Srbije bez doplate i to u vrlo kratkom roku, bez obzira koju količinu robe vi poručili, dok za neke veće količine robe dajemo i rabat – pozovite nas na 022/454-707 radi preciznijeg dogovora, ili nas posetite u Rumi na adresi Glavna BB.

Ove ograde za dvorišta osvojile su tržište naprečac zbog svoje postojanosti, estetike i dugotrajnosti, ali i svoje lakoće postavljanja oko kuće, ili nekog drugog privatnog poseda.

Pročitajte i na našem blogu zbog čega su panelne ograde kvalitetnije rešenje od PVC ograda za vaše dvorište.

Netransparentne panelne ograde

Velika prednost panelnih ograda je mogućnost da se kroz njih postave netransparentne trake koje sprečavaju poglede. Tako ćete dobiti neprovidne ograde koje će učiniti da se osećate komfornije i lagodnije na vašem posedu.

Vaša ograda može postati netransparentna barijera koja sprečava neželjene poglede znatiželjnika tako što se kroz panelnu ogradu postave odgovarajuće trake tipskih dimenzija koje se provlače kroz svako okce i dobija se efekat zida. One se izrađuju u boji panelne ograde, a po rolni se cene kreću od 4900 dinara za glatke trake, kao i 6200 za one rebraste, a prodajemo i uske rebraste trake za talase na 3D panelima na vrhu koji koštaju 5750 dinara za rolnu od 50 metara.

Više o trakama za panelne ograde možete pogledati na stranici PVC trake za panelne ograde.

Crne neprovidne trake za panelnu ogradu
Crne trake za panelnu ogradu oko stambene zgrade

Koja vrsta ograde je najjeftinija za vašu kuću?

Pletena žica predstavlja jedan od najstarijih tradicionalnih izbora za ograđivanje kuća, pre svega jer se odnos cene i kvaliteta zaista isplati širokom sloju stanovništva. Mada možda naizgled ova ograda ne može da parira veštačkoj živoj ogradi, ili 3D panelima izgledom i lepotom, po kvalitetu i svojstvima zaista ima dosta razloga da o opciji za ograđivanje kuća pletenom žicom veoma ozbiljno porazmislite.

Pletena žica, iliti univerzalno pletivo se pravi od cinkovane žice ili od cinkovane pa zatim plastificirane žice, čime se postiže dvostruka zaštita i dodatno produžava vek trajanja. Svojstva žice ispunjavaju sve postavljene zahteve funkcionalnosti, izdržljivosti i estetike, pružajući visok nivo primene pri ograđivanju domaćinstava, dvorišta, bašti, kuća.

Cena ovog proizvoda vrlo je popularna (pocinkovana žica od 160 do 430 dinara po m2, plastificirana pletena od 180 do 350 dinara!) i pruža za pristojan novac vrhunsku zaštitu imanja, a da pritom godinama zadržava prvobitna svojstva i otpornost na rđu, ali i na sve atmosferske i vremenske prilike koje mogu da nastanu. U kombinaciji sa kvalitetnim stubovima ona je tu gde jeste dugi niz godina, bez ikakve brige ili zebnje za svakog vlasnika imanja.

Za sve detalje možete da nas pozovete na broj 022/454-707 kako biste dobili sve dodatne detalje koji vas zanimaju i ugovorili uslove i količine za isporuku koja je besplatna bez obzira na poručenu količinu!

Ukoliko imate poslovni objekat, a želite da saznate kako da ga ogradite pročitajte naš članak Ograde za industrijske objekte.

Koja vrsta ograda za dvorište je najpopularnija među našim kupcima?

Sve tri vrste ograda za dvorište su veoma tražene i popularne, iz vrlo različitih razloga, ali po broju porudžbina u poslednjem periodu primat su odnele veštačke žive ograde.

Kakve ograde za dvorište su najbolje za manje površine?

Ukoliko ograđujete manje dvorište, odnosno manju površinu, najlepše rešenje je veštačka živa ograda, koja će zbog svoje lepote i estetike lako da se uklopi u vašu sredinu i ulepša okolinu.

Koje ograde su se pokazale kao najizdržljivije i najdugovečnije?

Kao najpostojanije pokazale su se do sada 3D panelne ograde izrađene od čelika, koje imaju posebna dodatna talasasta 3D ojačanja na samom vrhu, a koje imaju i poseban nanos cinka kome nikakvi spoljni fizički, ili vremenski uticaji ne mogu ništa. Međutim, i ostale dve vrste ogradnih sistema vrlo su izdržljivi i kvalitetni, čemu svedoči i veliki broj zadovoljnih kupaca.

Koje su jeftine ograde za kuću i dvorište?

Najjeftinije rešenje za ograđivanje vaše kuće jeste pletena žica, čija cena se kreće od 160 pa do 430 dinara po m2. Pletena žica je proizvod koji ima izvanredan odnos cene i kvaliteta, i koja će vaš dom bezbedno opasivati dugi niz godina.

Da li vršite i dostavu na adresu?

Da, „Feroplet – Svet Žice“ vrši dostavu na vašu adresu KOJA JE BESPLATNA za teritoriju čitave Republike Srbije bez obzira na poručenu količinu!

Da li imam pravo na reklamaciju robe?

Naravno! Ukoliko iz bilo kog razloga budete nezadovoljni robom, garantujemo vam povrat novca u roku od 7 dana bez ikakvog objašnjenja!

Da li prodajete i stubove uz ograde?

Da, naša kompanija prodaje sve vrste stubova, kao što su betonski, metalni, pa i vinogradarski, koji se lako postavljaju i na koje se ograde lako montiraju.

Da li postoji i mogućnost poručivanja ograda u dimenzijama i bojama koje nisu fabričke?

Naravno, iznesite nam vaše zamisli i želje za visinu i boju ograde, a mi ćemo vam izaći u susret. Ipak, mi u ponudi već imamo sve što zadovoljava i podmiruje potrebe ogromne većine kupaca u pogledu visine ograda, debljine žice, promera okca i boje.

Click to rate this post!
[Total: 5 Average: 5]

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
*Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

X