3D paneli i stubovi za dvorište

Lepe ograde za dvorište – primeri iz prakse

Ograde koje ulepšavaju dvorišta

Panelne ograde su prvo i verovatno najbolje rešenje koje će vašu kuću učiniti lepšom i osigurati vaše imanje u isto vreme. 3D panelne ograde važe među našim klijentima za najelegantnije i najpostojanije ogradne sisteme.

Da biste vašu kuću učinili još lepšom razmlislite o ovom načinu ograđivanja koji je jako popularan i kod nas i u svetu, a u nastavku teksta vam predstavljamo razloge za ovu tvrdnju.

Ograde za lepe kuće

Svaka kuća deluje još lepše ako je ogradite kvalitetnom panelnom ogradom. Elegantna zelena boja daje vašem imanju svedenost i stil, dok zagasita antracit siva boja daje prefinjenost i izražava kontrast elemenata.

Kovane i kamene ograde polako padaju u drugi plan, dok ih u poslednje vreme sve više menjaju panelne ograde. Razlog tome su elegancija i jednostavnost postavljanja, lako održavanje i visoka estetska vrednost i kvalitet.

Naši klijenti mogu sami da biraju visinu panelne ograde, kao i boju. Prvi izbor većine jeste zelena, ili antracit siva boja, ali možete birati boju koja vama najviše odgovara i ukomponovati je sa fasadom vaše kuće, ili vašom omiljenom bojom.

EKO ograde – veštačka ograda za dvorišta sa stilom

Veštačke žive ograde su proizvod za kojim vlada sve veće interesovanje, čemu svedoče i sve češći pozivi naših klijenata.

EKO ograda, kako smo mi u Feropletu nazvali ovaj proizvodi, ima sve prednosti zbog kojih ćete se možda i vid odlučiti na kupovinu.

Prvi razlog jeste besprekorna lepota zelene veštačke ograde oko vašeg dvorišta, bašte, poslovnog objekta, ili imanja. Ipak, da ne ostane sve na lepoti, veštačke žive ograde iz Feropleta su tu i da vas zaštite i spreče neželjene poglede koji dolaze iz okoline!

Ova ograda je vrlo zahvalna za održavanje, jer EKO ograde praktično ni ne zahtevaju nikakvo vaše vreme, niti bilo kakve dodatne radove nakon postavljanja.

Ukoliko želite da se detaljnije informišete o veštačkim živim ogradama, pročitajte na obeleženoj stranici.

Završna nota svakog lepog dvorišta

Vaše dvorište, ili bašta, u kojoj provodite najlepše trenutke slobodnog vremena sa najmilijima, trebalo bi da budu adekvatno ograđeni. Zato smo mi tu – vaše dvorište će dobiti elegantnu notu i sigurnost.

Takođe je važno naglasiti da su panelne ograde jeftinije i modernije rešenje od kovanih i kamenih ograda.

Još jedan adut koji ide u prilog ovim ogradama je što se odlično slažu sa zelenilom, raznim vrstama zimzelenih biljaka, tuja, puzavica i slično za maksimalno uživanje u prirodnom ambijentu.

Netransparentne panelne ograde

Vaša privatnost je na prvom mestu!

Velika prednost panelnih ograda je mogućnost da se kroz njih postave netransparentne trake koje sprečavaju poglede.

Vaša ograda može postati netransparentna barijera koja sprečava neželjene poglede znatiželjnika tako što se kroz panelnu ogradu postave odgovarajuće trake tipskih dimenzija koje se provlače kroz svako okce i dobija se efekat zida.

Više o trakama za panelne ograde možete pogledati na stranici PVC trake za panelne ograde.

Panelne ograde odlično se uklapaju i na brdovitom tlu, jer se mogu postavljati talasasto. Ova vrsta ograda je pogodna kako za manja tako i za dvorišta veće površine. Odlično izgledaju i kao glavna ulazna kapija i kapija koja vas razdvaja od komšije, kao i ograda na bilo kojoj strani vaše parcele.

Vaše dvorište može biti ograđeno u veoma kratkom roku ako se odlučite za nas u Feropletu. Bavimo se prodajom i montažom ograda od panelne žice, ali i sve ostale vrste žice i pletiva.

Kontaktirajte nas što pre ukoliko imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam odgovoriti na sve vaše nedoumice.

Za sve informacije oko cena materijala, posetite stranicu cenovnik i izračunajte koliko vam je potrebno materijala.

Ostavite komentar

Your email address will not be published.