3D paneli i stubovi za dvorište

Najbolje ograde za dvorište – ulepšajte vašu kuću

Ograde koje ulepšavaju dvorišta

Panelne ograde su prvo i verovatno najbolje rešenje koje će vašu kuću učiniti lepšom i osigurati vaše imanje u isto vreme. 3D panelne ograde važe među našim klijentima za najelegantnije i najpostojanije ogradne sisteme koje se najčešće koriste kao ograde za dvorišta.

Da biste vašu kuću učinili još lepšom razmlislite o ovom načinu ograđivanja koji je jako popularan i kod nas i u svetu, a u nastavku teksta vam predstavljamo razloge za ovu tvrdnju.

Ograde za lepe kuće

Svaka kuća deluje još lepše ako je ogradite kvalitetnom panelnom ogradom. Elegantna zelena boja daje vašem imanju svedenost i stil, dok zagasita antracit siva boja daje prefinjenost i izražava kontrast elemenata.

Kovane i kamene ograde polako padaju u drugi plan, dok ih u poslednje vreme sve više menjaju panelne ograde kao primarna rešenja za dvorišne ograde. Razlog tome su elegancija i jednostavnost postavljanja, lako održavanje i visoka estetska vrednost i kvalitet.

Naši klijenti mogu sami da biraju visinu panelne ograde, kao i boju. Prvi izbor većine jeste zelena, ili antracit siva boja, ali možete birati boju koja vama najviše odgovara i ukomponovati je sa fasadom vaše kuće, ili vašom omiljenom bojom.

Ograde za dvorišta koje su sve češće prvi izbor naših kupaca su veštačke žive ograde, koje su osvojile tržište naprečac zbog svoje postojanosti, estetike i dugotrajnosti, ali i svoje lakoće postavljanje oko vaše kuće, ili nekog drugog poseda.

EKO ograde – veštačka ograda za dvorišta sa stilom

Veštačke žive ograde su proizvod za kojim vlada sve veće interesovanje, čemu svedoče i sve češći pozivi naših klijenata.

EKO ograda, kako smo mi u Feropletu nazvali ovaj proizvodi, ima sve prednosti zbog kojih ćete se možda i vid odlučiti na kupovinu.

Prvi razlog jeste besprekorna lepota zelene veštačke ograde oko vašeg dvorišta, bašte, poslovnog objekta, ili imanja. Ipak, da ne ostane sve na lepoti, veštačke žive ograde iz Feropleta su tu i da vas zaštite i spreče neželjene poglede koji dolaze iz okoline!

Ova ograda je vrlo zahvalna za održavanje, jer EKO ograde praktično ni ne zahtevaju nikakvo vaše vreme, niti bilo kakve dodatne radove nakon postavljanja.

Ukoliko želite da se detaljnije informišete o veštačkim živim ogradama, pročitajte na obeleženoj stranici.

Završna nota svakog lepog dvorišta

Vaše dvorište, ili bašta, u kojoj provodite najlepše trenutke slobodnog vremena sa najmilijima, trebalo bi da budu adekvatno ograđeni. Zato smo mi tu – vaše dvorište će dobiti elegantnu notu i sigurnost.

Takođe je važno naglasiti da su panelne ograde jeftinije i modernije rešenje od kovanih i kamenih ograda.

Još jedan adut koji ide u prilog ovim ogradama je što se odlično slažu sa zelenilom, raznim vrstama zimzelenih biljaka, tuja, puzavica i slično za maksimalno uživanje u prirodnom ambijentu.

Netransparentne panelne ograde

Velika prednost panelnih ograda je mogućnost da se kroz njih postave netransparentne trake koje sprečavaju poglede. Tako ćete dobiti neprovidne ograde koje će učiniti da se osećate komfornije i lagodnije na vašem posedu.

Vaša ograda može postati netransparentna barijera koja sprečava neželjene poglede znatiželjnika tako što se kroz panelnu ogradu postave odgovarajuće trake tipskih dimenzija koje se provlače kroz svako okce i dobija se efekat zida.

Više o trakama za panelne ograde možete pogledati na stranici PVC trake za panelne ograde.

Panelne ograde odlično se uklapaju i na brdovitom tlu, jer se mogu postavljati talasasto. Ova vrsta ograda je pogodna kako za manja tako i za dvorišta veće površine. Odlično izgledaju i kao glavna ulazna kapija i kapija koja vas razdvaja od komšije, kao i ograda na bilo kojoj strani vaše parcele.

Vaše dvorište može biti ograđeno u veoma kratkom roku ako se odlučite za nas u Feropletu. Bavimo se prodajom i montažom ograda od panelne žice, ali i sve ostale vrste žice i pletiva.

Ograde za vrt i ograde za letnjikovac

Naše ograde su vrlo pogodne za ograđivanje vrtova, bašti, letnjikovaca, a veštačke žive ograde se vrlo lako mogu postaviti i na vaš balkon.

Postavite 3D panelnu ogradu oko vašeg vrta, ili bašte i zaštitite vaše biljke i ostale kulture od neželjenih upada životinja.

Naša veštačka živa EKO ograda može biti i veoma fino rešenje za vaš letnjikovac. Iako je ranije bila praksa da se letnjikovci ograđuju drvenim ogradama, trend se promenio u poslednje vreme. Veštačke žive ograde se lepše uklapaju u celokupan ambijent, a njihova postojanost je provereno dugotrajnija od drvenih ogradica.

Stubovi za ogradu

Betonski stubovi

Naši betonski stubovi su zbog svog oblika i dimenzija veoma laki za postavljanje, vrlo su glatki i prijemčivi za postavljanje žice na njih, što vrlo lako možete i sami da uradite.

Rađeni su od prednapregnutog betona na 4 sajle, što im daje garanciju za dugovečnost i izdržljivost kakva se retko gde sreće. Naši gotovi betonski stubovi nisu toliko često korišćeni za ograđivanje kuća i dvorišta, ali su za to veoma traženi kod obezbeđivanja vinograda ili voćnjaka koji se nalaze u sklopu vašeg doma.

Pročitajte više o našim betonskim stubovima na posebnoj stranici.

Metalni stubovi

Pored betonskih „Svet Žice“ vrši i prodaju metalnih PVC stubova, koji su dodatno zaštićeni PVC premazom i garantuju lako i idealno rešenje za montiranje ograde od pletene žice. Na vrhu metalnih stubova nalaze se i zaštitna kapa kako ne bi došlo do prodiranja vlage.

Ono što je najbitnije kod ovih stubova za ograde je činjenica da su zaštićeni i toplocinkovani i sa unutrašnje i sa spoljašnje strane, te ne postoji razlog za brigu zbog korozije i unutrašnjeg truljenja.

Ovi stubovi za dvorišne ograde se koriste i kod montiranja panelnih ograda o kojima smo već pisali ranije u ovom blogu, ali i za ograde od veštačke trave. Stubovi se mogu postaviti sa anker pločom, a takođu idu i na parapet i coklu u zavisnosti od terena na kome se ograda postavlja.

Kontaktirajte nas što pre ukoliko imate bilo kakvih pitanja, a mi ćemo vam odgovoriti na sve vaše nedoumice.

Za sve informacije oko cena materijala, posetite stranicu cenovnik i izračunajte koliko vam je potrebno materijala.

Ostavite komentar

Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.