Grifovana žica

Šta je grifovana žica?

Grifovano pletivo nalazi široku primenu kako u domaćinstvu tako i u industriji. Grifovano pletivo se izrađuje od svetlo vučene (hladno valjane) žice velikog prečnika što obezbeđuje veliku čvrstinu, te se ova vrsta žice koristi na mestima gde postoji mogućnost većeg fizičkog opterećenja, koristi se za razne vrste platformi, zaštitnih pregrada, izrade kaveza i slične stvari.

Grifovana žica

Varenjem tabli grifovanog pletiva u ramove obezbeđuje se pojačana čvrstoća i obezbeđuje veća ukrućenost pletiva. Mogućnost izrade grifovanog pletiva po unapred pripremljenim dimenzijama kupca smanjuje troškove otpada i ulaganje svodi na minimum.

Ograde od grifovane žice

Grifovana žica se koristi u građevinarstvu i na mestima gde je potrebna jača zaštita od krivljenja i probijanja.

Žica za odgajivačnice

Posebna oblast gde se grifovana žica koristi veoma često je kinologija, tj. pravljenje boksova za pse od žice. Ako želite kvalitetno i sigurno rešenje da vaš ljubimac bude na sigurnom i ograđenom prostoru, grifovana žica je pravo rešenje za izradu boksova za pse.

Boksovi za pse od grifovane žice se izrađuju kako pojedinačni za jednog psa, tako i za cele odgajivačnice. Kada se za izradu kaveza ili boksa za pse koristi obično pletivo ono nije toliko pouzdano i vrlo često je kratkog roka. Upravo zato se za ovakve stvari koristi grifovana ograda koja je ojačana i pouzdana za vašeg ljubimca. Na taj način ste zaštitili vašeg ljubimca da se povredi ako se slučajno pokida ili preseče žica.
Od grifovanog pletiva se prave i pouzdani kavezi za pse ako često putujete i vodite vašeg ljubimca po izložbama pasa.

Gde nabaviti grifovanu žicu Feroplet?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu i ugradnju na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Grifovana žica izrađena je od svetlovučene (hladno valjane) žice i pravi se u tablama 2000x1000mm, dok postoji mogućnost izrade grifovanog pletiva po meri.

GRIFOVANO PLETIVO

OTVOR OKCA20x20mm30x30mm50x50mm
Ø = 2,5mmx
Ø = 3,1mmxx
Ø = 3,4mmx
Ø = 3,7mmx

Više detalja u tehničkom listu.

 

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom grifovane žice. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Grifovana žica koristi se za razne vrste platformi, zaštitnih pregrada, izrade kaveza i slične stvari.

Cenovnik

Cena grifovane žice kreće se od 640 din/m2 do 1240 din/m2, u zavisnosti od debljine žice i promera okca. Grifovana žica je najjeftinija i najpovoljnija ako je kupujete direktno od proizvođača, a ne od posrednika. Feroplet u Rumi ima svoju proizvodnju i po najpovoljnijim cenama možete nabaviti sve vrste žica i ograda koje su vam potrebne.
Navedene cene su maloprodajne cene sa iskazanim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani grifovana žica cena.

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X