Građevinski ekseri

Šta su građevinski ekseri?

Ekseri (građevinski i sitni) predstavljaju proizvod izrađen od svetlovučene žice sa glavom na jednoj strani (strana u koju se zakucava) i zašiljenim delom na drugoj strani (strana koja se zakucava). Ekseri se koriste u raznim prilikama i oblastima, a primenjuju se kada je potrebno spojiti dva dela, pre svega drveta.

Gde nabaviti građevinske eksere?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu ina teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Podela eksera na sitne eksere i građevinske eksere dolazi prema njihovoj veličini odnosno dimenzijama. Eksere imamo u dimenzijama od 15 mm do 220 mm dužine, dok se debljine kreću od 1,5mm do 6mm, u zavisnosti od vrste eksera.
Materijal za proizvodnju je svetlovučena (hladno valjana žica). Nakon proizvodnje eksera, isti se čisti (“pere”) u bubnjevima i pakuje u pakovanja od 1kg, 5kg, 10kg ili 25kg, u zavisnosti od potreba naših kupaca.
Više informacija možete pronaći u tehničkoj dokumentaciji.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom građevinskih eksera. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Eksere imamo u dimenzijama od 15 do 220 mm dužine i debljine od 1,5mm do 6mm, dok je materijal svetlovučena (hladno valjana žica)

Cenovnik

Cena građevinskih eksera je 220 din/kg, dok su sitni ekseri 320 din/kg.
Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani ekseri cena.

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X