Fiksatori za voće i klipse

Šta su klipse za voće (fiksatori, baumfix)?

Klipse za voće (fiksatori za voće, baumfix) predstavljaju zakačke koje služe da pridržavaju (fiksiraju) stablo ili granu mlade sadnice za horizontalnu žicu u špaliru u voćnjaku. Klipsa je savijena na način da sprečava kretanje (ne klizi) po žici i ostaje čvrsta i stabilna na mestu gde se postavi, tako da vetar ne može da je pomeri i sadnica ostaje sačuvana i zaštićena.
Fiksiranje grana važan je posao i potreno je odraditi blagovremeno fiksiranje sadnice ili grana dok je voćnjak mlad kako ne bi došlo do materijalne štete usled lomljenja usled vetra.
Klipse za voće nazivaju se još tiefix ili baumfix, a naa kompanija u svojoj proizvodnji obezbeđuje jedne od najboljih klipsi na našem tržištu.

Gde nabaviti klipse za voće?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Klipse za voće izrađene su od opružne žice zatezne čvrstoće 1100-1400 N/mm2 i debljine žice fi=2,2mm. Izuzetno velika zatezna čvrstoća obezbeđuje svojstvo opružnosti, dakle klipsa ne gubi svoj oblik prilikom uptrebe već se nakon montaže vraća u prvobitni položaj.
Opružnost obezbeđuje kvalitetan proizvod i dug životni vek klipse. Sve klipse su zaštićene galvanizacijom.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom klipsi za voće. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Fiksiranje grana važan je posao i to je potreno odraditi dok je voćnjak mlad, kako ne bi došlo do materijalne štete usled lomljenja usled vetra.

Cenovnik

Cena fiksatora za voće iznosi 18 din/kom. Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.
Kompletan cenovnik pogledajte na strani klipse za voće cena.

    Ostavite komentar

    Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

    GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
    *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

    X