Bodljikava žica

Bodljikava žica – odlike i karakteristike

Bodljikava žica predstavlja žicu koja služi da pojača sigurnost na objektima i ogradama sa kojima se kombinuje i tamo gde se postavlja. Osnovna funkcija bodljikave žice jeste zaštita i obezbeđenje pristupa objektima i imovini. Veoma često bodjikava žica kombinuje se sa pletenom žicom i u tom slučaju dobija se barijera visoke sigurnosti. Iznad pletene žice postavi se jedan ili više redova bodljikave žice, a u poslednje vreme često se postavlja bodljikava žica po samom dnu ograde kako bi sprečila potkopavanje od strane sitnih životinja.
Standardna varijanta je pocinkovana bodljikava žica, a novo u ponudi jeste plastificirana bodljikava žica koja se kombinuje sa plastificiranom pletenom žicom.

Bodljikava žica se najčešće koristi za sledeće oblasti:

1. Bodljikava žica u stočarstvu – Korišćenje bodljikave žice oko vaših poseda na farmama, pašnjacima i rančevima je vrlo dobra kako bi zadržala stoku unutar ograđenog prostora, ali i kako bi se sprečio ulazak drugih divljih životinja, ili ljudi u vaš posed

2. Bodljikava žica u poljoprivredi – Postavljanje bodljikave žice se gotovo podrazumeva ukoliko imate njive sa zasađenim poljoprivrednim kulturama, voćnjake ili povrtnjake, kao i plastenike.

3. Bodljikava žica za industrijske objekte – Moguće je postavljanje bodljikave žilet žice na vrh ograde koja opasuje vaš industrijski objekat, radi dodatne doze sigurnosti i obezbeđivanja svojine.

Bodljikava žica nalazi namenu i na drugim poljima i oko drugih objekata, ali je ova upotreba najčešće primećena i izvršili smo dostavu žilet bodljikave žice za veliki broj ovih klijenata.

Gde nabaviti bodljikavu žicu?

Naša kompanija nalazi se u Rumi i vrši dostavu na teritoriji cele zemlje po dogovoru. Veliki lager, brza i efikasna isporuka zajedno sa proizvodom odličnog kvaliteta predstavljaju pravi izbor i razlog zašto da se obratite baš nama.

Tehnički detalji

Bodljikava žica dolazi u dve varijante, kao pocinkovana bodljikava žica ili kao plastificirana bodljikava žica. Bodljikava žica (pocinkovana) izrađuje se od žice debljine fi=2,2mm, sa bodljama na razmaku od 11-12cm, a 1kg bodljikave žice ima cca. 9m dužnih. Što se plastificirane bodljikave žice tiče, debljina žice iznosi fi=2,4mm, bodlje su na razmaku od 11-12cm, a 1kg bodljikave plastificirane žice ima cca. 10m dužnih.
Pocinkovana bodljikava žica koristi se u kombinaciji sa pocinkovanom pletenom žicom ili kao samostalno rešenje, dok se plastificirana bodljikava žica koristi, pre svega, u kombinaciji sa plastificiranom pletenom žicom.

Sve detalje možete pronaći u tehničkom listu za pocinkovanu i za plastificiranu.

Veleprodaja

Bavimo se veleprodajom bodljikave žice. Vrhunske cene, brza i efikasna dostava, regionalna pokrivenost i korektan odnos prema našim distributerima predstavljaju pravi razlog da se odlučite za saradnju sa našom kompanijom. Ukoliko posedujete maloprodajni objekat (gvožđara, poljoprivredna apoteka, stovarište građevinskog materijala…) ili bilo koji sličan tip objekta slobodno nas kontaktirajte za posebne uslove saradnje na veleprodaja@feroplet.rs
Uvek dostupni za savet ili ponudu sa posebnim cenama. Opišite nam šta i kako ste zamislili i mi ćemo vam ponuditi rešenje. Pozovite nas na 022-454-707.

Možete nas posetiti u Rumi, ulica Glavna BB, ali i u Zrenjaninu.

Osnovna funkcija bodljikave žice jeste zaštita i obezbeđenje pristupa objektima i imovini. Veoma često bodjikava žica kombinuje se sa pletenom žicom i u tom slučaju dobija se barijera visoke sigurnosti.

Bodljikava žica cena

Cena pocinkovane bodljikave žice iznosi 250 din/kg, dok cena plastificirane bodljikave žice iznosi 290 din/kg. Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine, naravno, odobravamo dodatni rabat
Kompletan cenovnik pogledajte na strani bodljikava žica cena

  1 Komentar

  • Bojan kaže:

   Poštovani, u kojim radnjama se može kupiti Vaša plastificirana bodljikava žica u Novom Sadu? Hvala

  Ostavite komentar

  Vaša email adresa neće biti objavljena uz komentar.

  GRATIS DOSTAVA - Bez obzira na količinu!*
  *Cela Vojvodina, Beograd, opštine Smederevo, Smederevska Palanka, Velika Plana, Ljig, Lajkovac, Mionica, Ub, Valjevo, Osečina, Krupanj, Vladimirci, Koceljeva, Loznica, Šabac, Bogatić.

  X