Betonski i metalni stubovi

Stubovi za ogradu 

BETONSKI STUBOVI

Betonski stubovi izrađuju se od prednapregnutog betona, armirani sa 4 sajle i dimenzija stuba je 7×8 cm. Stubovi se izrađuju u standardnim visinama od 2m i 2,5m, mada postoji mogućnost odabira visine spram potreba kupca. Izuzetnog kvaliteta i visoke estetske forme, naši betonski stubovi rađeni su po tehnologiji renomiranog italijanskog proizvođača i poseduju sve sertifikate kvaliteta. Stubovi su glatki sa sve 4 strane, dakle nema oštrih ivica što utiče na prijanjanje žičanog pletiva i sam izgled ograde. 

Betonski stubovi su veoma pogodni za postavljanje u zemlju, a njihov poseban oblik i čvrstina zakački su idealni za lako postavljanje i širenje žice na njih. Dužinu stubova možete da prilagođavate sopstvenim potrebama, a žica može vrlo lako da se uzdužno pomera, kao i da se na vrh postavi bodljikava žica čije uvezivanje radi naša ekipa.

Betonski stubovi su takođe vrlo pogodni za ograđivanje voćnjaka, ali i protivgradne mreže.

Cena betonskog stuba od 2m iznosi 1000 din/kom, a cena stuba od 2,5m iznosi 1250 din/kom. 

Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik pogledajte na sledećoj strani.

OKRUGLI METALNI PVC STUBOVI

Okrugli metalni PVC stubovi – okrugli metalni, pa plastificirani stubovi, sa zaštitnom kapom na vrhu kako vlaga ne bi prodirala, promera cevi 40mm, predstavljaju idealno rešenje prilikom postavljanja ograde od plastificirane pletene žice. Izuzetno elegantan izgled i visok sklad sa ostatkom ograde i okolinom, čine ove stubove pravim izborom prilikom ograđivanja Vašeg doma ili poslovnog objekta. Nanos plastike na okrugloj cevi iznosi cca. 1mm i izrađen je od visokokvalitetne originalne plastike, tako da se postiže maksimalan kvalitet i dugotrajnost. Moguće visine stuba su od 1,5m do 3m, u zavisnosti od visine i tipa ograde. 

Toplocinkovi stubovi za ograde i vinograde su zaštićeni sa obe strane, spoljne i unutrašnje, tako da nema rđe i propadanja ni nakon dužeg vremenskog perioda. Upravo ovaj nanos toplog cinka i daje na ceni stubovima, ali ćete zato biti sigurni u dugotrajnost i neuništivost stubova za dvorišta i vinograde, ili voćnjake.

Više detalja u tehničkoj dokumentaciji za betonske i za metalne PVC stubove.

Cena metalnog PVC stuba iznosi od 725 dinara po komadu visine 1250mm, pa naviše. 

Navedene cene su maloprodajne cene sa uračunatim PDV-om. Na veće količine odobravamo dodatni rabat.

Kompletan cenovnik pogledajte na sledećoj strani.

 

Stubovi za panelne ograde

Metalni stubovi za panelne ograde su vrlo laki za postavljanje, a mogu biti sa stopom i bez stope. Oni su vrlo kvalitetni i postojani, imaju nanos toplog cinka sa spoljašnje i unutrašnje strane, pa mu vlaga ne može ništa, te ne postoji nikakva mogućnost za pojavu korozije. Stubovi za panele se moraju najpre ukopati u zemlju, nosači se zatim fiksiraju za tlo i pružaju stabilnost ograde. Dužinu stubova možete da prilagodite vašim potrebama, a pripremu terena i ravnanje pre postavljanja izvršiće naša ekipa u najkraćem roku.

Postoji mogućnost i da sami raskrčite teren i obezbedite nesmetano postavljanje pre nego što naša ekipa dođe na lice mesta. Ukoliko postavljate stubove sa anker pločom, onda nije preporučljivo da ograda bude više od 1,5 metara. Stubovi takođe mogu da idu na parapet, ili da se usade, a sve zavisi od postavke i konfiguracije terena. U svakom slučaju ekipa Feropleta vrši postavljanje ograda na profesionalan način u veoma kratkom roku.

    Leave a Reply

    Your email address will not be published.