VIZIJA I MISIJA

Naša misija

Naša misija i vizija razvoja opisuju ono što mi jesmo i što želimo da postignemo, to jest standarde kojima merimo naše odluke i akcije. Misija i vizija oslikavaju svrhu postojanja naše kompanije na putu ka jedinstvenom cilju: nepostojanje granica u zadovoljenju zahteva, potreba i očekivanja naših potrošača kroz neprekidno unapređenje kvaliteta našeg proizvodnog programa.

Misija kompanije “Feroplet” je stvaranje stabilne i porodične kompnaije za obradu i prodaju žičanog pletiva, na teritorijama Srbije, zamalja Balkana i Evropske unije.

Kompanija “Feroplet” je sinonim za trajnu vrednost koja rezultira visokoj konkurentnosti naših proizvoda.

Mi težimo:

• Da povećamo zadovoljstvo naših kupaca i potrošača slušajući i odgovarajući na njihove potrebe,

• Da proizvodimo, bezbedne proizvode visokog kvaliteta koji su funkcionalni i trajni,

• Da obezbedimo atraktivne mogućnosti za rad za sve zaposlene posvećene svom poslu,

• Da zaštitimo životnu sredinu i smanjimo potrošnju svih prirodnih resursa koje koristimo,

• Da uspostavimo i razvijamo partnerske odnose sa dobavljačima,

• Da razvijajući svest, obučenost, kompetentnost i znanja zaposlenih – neprekidno poboljšavamo efektivnost i efikasnost naših procesa,

Naš zadatak je da:

– prihvatimo aktuelne svetske trendove i dostignuća u oblasti žičanog pletiva i mašina
– obučavamo i negujemo rad zaposlenih

Od njih očekujemo poštovanje, samoinicijativu, timski rad i odgovornost prema poslu. Odgovornim rukovođenjem našim resursima i korišćenjem naše želje i stručnih sposobnosti za rad na pravi način, povećavamo vrednost naše kompanije.

Vizija kompanije “Feroplet”

je da postane prepoznatljiv brend na tržištu sa raznovrsnim planovima prema proizvodnji i prodaji svih proizvoda i usluga, poznat po porodičnoj tradiciji, marljivim radom, visokim nivoom kvaliteta svih proizvoda i usluga, po brižnim negovanjem svojih odnosa prema ljudima.