BETONSKI I METALNI STUBOVI

BETONSKI STUBOVI

Betonski stubovi izrađuju se od prenapregnutog betona, armirani sa 4 sajle i dimenzija stuba je 7×8 cm. Stubovi se izrađuju u standardnim visinama od 2m i 2,5m, mada postoji mogućnost odabira visine spram potreba kupca. Izuzetnog kvaliteta i visoke estetske forme, naši betonski stubovi rađeni su po tehnologiji renomiranog italijanskog proizvođača i poseduju sve sertifikate kvaliteta.

OKRUGLI METALNI PVC STUBOVI

Okrugli metalni PVC stubovi – okrugli metalni, pa plastificirani stubovi, sa zaštitnom kapom na vrhu, promera cevi 40mm, predstavljaju idealno rešenje prilikom postavljanja ograde od univerzalnog PVC pletiva. Izuzetno elegantan izgled i visok sklad sa ostatkom ograde i okolinom, čine ove stubove pravim izborom prilikom ograđivanja Vašeg doma ili poslovnog objekta.

OKRUGLI METALNI POCINKOVANI STUBOVI

Okrugli metalni, pa pocinkovani stubovi, sa zaštitnom kapom na vrhu, promera cevi 40mm, predstavljaju idealno rešenje prilikom postavljanja ograde od univerzalnog pocinkovanog pletiva. Izuzetno elegantan izgled i visok sklad sa ostatkom ograde i okolinom, čine ove stubove pravim izborom prilikom ograđivanja Vašeg doma ili poslovnog objekta

PANELNI STUBOVI

Panelni stubovi izrađuju se od četvrtanih, kutijastih čeličnih cevi debljine zida fi=1,5mm i promera cevi 50x50mm. Čelična cev zaštićena je postupkom toplog cinkovanja, uz visok nanos cinka, pa potom dodatnom plastifikacijom poliesterom kako bi se postigla dugotrajnost, izdržljivost i visok kvalitet. Izuzetnog izgleda i funkcionalnosti, panelni stubovi su neophodan element prilikom postavljanja panelnih ograda, te je neophodno da ispunjavanju sve standarde kvaliteta koje naši klijenti zahtevaju. Standardna boja je zelena (RAL 6005), ali postoji mogućnost izrade u svim bojama standardne RAL karte boja, spram boja panelne ograde.

VINOGRADSKI STUBOVI

Vinogradarski stubovi, izrađeni od U – profila sa ojačanjima, predstavljaju vrhunski izbor prilikom postavljanja špalira u voćnjacima i vinogradima, kao i dobar i povoljan izbor za privremene i demontažne ograde. Lake konstrukcije, sa brojnim nastavcima na oba kraja stuba kako bi se pričvrstila žica, vinogradarski stubovi svoju popularnost duguju jednostavnom rukovanju i montiranju, kao i direktnom pobijanju u zemlju, bez potrebe da se betoniraju.